OK, prosisz masz, więcej lewej, mniej prawej. Na lewo mniej ramienia.
Noga natomiast pozostaje, bo to taka seria z nogą była:P
31.
OK, prosisz masz, więcej lewej, mniej prawej. Na lewo mniej ramienia.
Noga natomiast pozostaje, bo to taka seria z nogą była:P
31.
pkt 8 regulaminu
No to może takie się bardziej spodoba?? Tym razem Kasia. Jeszcze jej tutaj nie było.
32.
pkt 8 regulaminu
31. Podoba mi się, tylko... Kolano odciąga wzrok od oka modelki. Może byłoby lepiej, gdyby kolano nie znajdowało się w linii GO.
32. Bardzo smutne... Czerń i biel oraz ten cień pod okiem.
Zdjęcia ślubne poprawne, jednak mało ciekawe, z wyjątkiem 36![]()
37 ma coś w sobie (gołębie i błysk lampy innego fotografa!)
myślę, że lepiej wyglądałby węższy kadr, albo znacznie szerszy...
I teraz moje pytanie:
Dlaczego wszystko B&W?
pozdrawiam!!
najtańsze lustro Canona
Ponieważ miałem czarno-biały aparata tak na poważnie to pasowało mi BW do tych zdjęć, zatem tak je zrobiłem, natomiast sporo innych szczególnie ze ślubu było w kolorze, tyle że padło właśnie na te bw do wrzucenia.
Co do szerokości kadru w 37 to już szerzej nie potrafię (sigma 10-20), mogłem zatem odsunąć się ale za mną stali ludzie i choć mam 193 wzrostu to z takim szkłem miałbym ich w kadrze. Mógłbym wyciąć nieco z kadru, ale wtedy zdjęciu brakuje dynamiki.
Dzięki za opinię.
pkt 8 regulaminu
to chyba jak juz pisalem wszystko rzecz gustu , jak dla mnie z tej serii to jedynie 31 wpada w oko od pierwszej chwili, chociaz po dokladnym przyjrzeniu sie mina dziewczyny troszke mi nie pasuje ale jednak ma coś w sobie ,32 nie wiem co mialo pokazać, dziewczynka jest pochylona do przodu ale nie bardzo wiem co to mialo na celu ? 33 jakos tak sobie siedzi z błogą minką mi takie zdjecia zupełnie nie podchodzą to samo sie tyczy 34.
Weselne to jak bylo napisane powyżej , 36 potrafi jedynie zainteresowac, jest takie inne ciekawe, a czemu 37 B&W to ja osobiście nie rozumie, zupelnie mi bez kolorow nie podchodzi.
Teraz z innej beczki. Fotki z dzisiejszej sesji, niestety nie mam czasu więcej obrobić, zatem na tę chwilę tylko 2. Szczerze, to sam byłem ciekawy efektu, bo niebo było kosmiczne![]()
Tak wiem, na ostatnim ramiączko od stanika, ale nie chcę już poprawiać. Przyjmijmy, że tam go nie ma:P
38.
39.
pkt 8 regulaminu
36. powiedzialbym ze nawet bardzo fajne. Szkoda tylko ze Ciebie widac na nimCzym oswietlales 38-39?
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Widać kosmiczność tego nieba
39 - Próbowałeś zbliżyć modelkę ro prawej krawędzi kadru?
--------------------