no dobra nikt nic, trudno, robię swoje dalej:P
kolejny spstryk, tym razem z wczorajszego wyjścia z ludźmi z CB.
21.
pkt 8 regulaminu
bardzo dobre, gdyby nie to ze twarz niedoswietlona dla mnie to jedyna wada tego zdjecia
Ciężko było doświetlać tylko blendą lub/i za mała wiedza i umiejętności
Oto następne z tej serii.
22.
pkt 8 regulaminu
pierwsze super... drugie jak dla mnie tło zbyt duży bałagan wprowadza
/sig w budowie/
40D, Pancolar 50mm 1.8, C50 1.8 MkII, C35-105, Granit 80-200 mm , Jupiter 85/2.0 , 135mm, walizka różności
No dobra, napiszcie że jest bardzo źle to dam sobie spokój i nie będę wrzucał następnych. Jak mi powiedziano dobitnie, że słuchu nie mam, to na gitarze grać przestałem i teraz uważam, że z pożytkiem dla świata:P
Tym razem Dorota, która pozowała na ostatniej sesji razem z Moniką, albo odwrotnie, sam już nie wiem
23.
pkt 8 regulaminu
Ach, skoro tak dzielnie udzielacie się w moim wątku, to w nagrodę jeszcze raz Monika:P Tym razem w BW. Które lepsze?
24.
pkt 8 regulaminu
O ile prace zpierwszej strony watku byly w przwazajacym stopniu albumowe, tutaj juz jest znacznie lepiej.
21. bylo by super gdyby np blenda zniwelowac czesciowo cienie nna prawej stronie twarzy, a tak tutaj sloneczne swiatlo, a tutaj cien. Pasuje mi nawet w tej focie taka lekko wyblakla kolorystyka.
22. tutaj juz jest fajnie, nawet bardzo, proponowalbym tylko wieksze rozmycie tla.
23. Tutaj cienie prawej strony twarzy odczuwalne w znacznie mniejszym stopniu niz na 21 jednak przyciecie kawalka glowy nie wybaczalne. Po za tym bardzo fajna fota z ciekwa poza.
24. Fota przyjamna i w zasadzie generalnie nie ma sie do konca czego czepic (nie przeszkadza mi przeblysk slonca ponizej ramienia). Jednak subiektywnie ja wolalbym czyms doswietlic twarz, zeby poprostu byla jasniejsza. Bo rownomierne oswietlenie twarzy uzyskales tutaj poprzez umieszczenie jej calkowicie w cieniu.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
jes jes ale BW jak by w szarosc ucieka pokombinuj jeszcze z suwakami moze uda sie uzyskac lepszy efekt sam kadr i modelka rewelka![]()