Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: wodoszczelny 50D :)

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Białystok

Domyślnie proszę o skasowanie tego tematu - pomyłka przepraszam

pomyłka ... okazało się, że ten temat już był poruszany ... przepraszam ... nie czytam wszystkiego od deski do deski
    Ostatnio edytowane przez ToMo ; 28-02-2009 o 22:31
    50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EX

Początki nałogu

Domyślnie

30 lat na karku i dopiero dostales internet?

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Pełne uzależnienie Awatar Slider
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Typowa wypowiedź moderatorska..
    Eee, ja tak robiłem zanim zostałem modem, a teraz perfidnie czekam aż któryś z użytkowników wrzuci linki a ja będę mógł sobie tylko kliknąć "zamknij wątek"
    :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Coś już napisał
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

faktycznie internet mam od niedawna ... nie czytam wszystkiego jak wspomniałem wcześniej ... temat o ciekawej opinii użytkownika 50D mi się nie załadował ... ponad 300-tu stron dowcipów nie czytałem bo nie myślałem, że opinię na temat aparatu można podciągnąć pod dowcip - nie jestem do końca przekonany, że to był dowcip - otrzymałem link do tego komentarza od kolegi na GG i chciałem Was rozbawić ... kolejna moja wpadka na tym forum ... jakoś to przeżyję następnym razem wykażę maksymalną powściągliwość od pisania czegokolwiek ... nie jestem nabijaczem postów (patrz data dołączenia do tego forum a liczba postów)
    50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EX

Uprawnienia umieszczania postów