świetne kadry,podobają mi się
Fajne te pakszoty.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
299 dałbym mniej skrajny kadr, no i napis na butelce jakoś tak niecały ostry, w przeciwieństwie do poprzednich, superowych pionów.
300.
no comment...
W sumie to nie wiem co napisać.
Z jednej strony przeszkadza mi plastik z prawej foty, dziwne (wyciągane) ucho i trochę też, że ten kawałek różowej tkaniny po lewej wygląda jak domalowany w PSie, ale z drugiej strony mam to gdzieś :-D
Lewe miażdzy, prawe w tym dyptyku trochę je osłabia, ale z drugiej strony ma w sobie taki "hipnotyzm"
Naprawdę bardzo dobre. Takie zdjęcia są najlepsze. Coś Ci nie gra, są jakieś pierdoły które mogą zastanawiać, przeszkadzać (czysto technicznie) ale zdjęcie jest takie "mocne", że to się nie liczy :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Nooo... ostanie miodzik :-D
Gratuluję ujęcia i proszę o jeszcze.
Beznadzieja...w skali od 1 do 10 .... 1000 !!!
Bez komentarza :]
Chce się na to zdjęcie ,patrzeć i patrzę z przyjemnością.Coraz rzadziej trafia mi się obejrzeć zdjęcie z tego tematu o którym bym tak powiedział.Dzięki.
Taka tam sobie fota !!!
a zahipnotyzowała mnie i tyle.
Zdjęcie świetne tak trzymaj.