nie podobaja mi sie z canona wyciagales lepsze
tak ma byc, w cieplej tonacji , nie mam zamiaru usrywac sie za przeproszeniem do smierci z idealnym kolorem skory ktory u kazdego bedzie inaczej wygladal ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zwlaszcza za tak samo obrabiam ale spoko
obrobka stala sie dla mnie drugorzedna
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 12-05-2011 o 11:28 Powód: Automerged Doublepost
no comment...
no moze wlasnie dlatego - zdjecia z nikona obrabia sie inaczej, a dodam od siebie, ze są strasznie "płaskie", "plastikowe".
Kiedyś wyglądało to u ciebei znacznie lepiej - pamietam zdjecia z 5d i 135 L + ciekawe kolory = fajnie, a teraz jakoś straciło to swoj urok
Oj, dajcie już spokój z tymi bzdurami, że "zdjecia z nikona obrabia sie inaczej".
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!
282 - fajnie, przestrzennie![]()
Podpis nie zawierający treści komercyjnych
To nie jest ciepła tonacja, to jest brzydki pomarańcz. Czasem takie coś mi wychodzi przy żarówkach energooszczędnych i kolorowych ścianach.
Źle to ująłeś - zdjęcia ty obrabiasz tak samo. I to właśnie zauważyliśmyzwlaszcza za tak samo obrabiam ale spoko
obrobka stala sie dla mnie drugorzedna
/ciach/
kolego bzdura niestety , zdjecia obrabia sie tak samo ;]
Ach te klapki na oczachi jakos nie widze tych roznice w wypadku wspomniango 5d i 135 a tego czy teraz foce![]()
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Mnie się te ostatnie kolorowe podabają bardziej niż te BW. Nie wiem, ale jakieś takie ładne są.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Dla mnie tak ma byc , w sensie koloru. Przerabialem kilka profili na ten kosciol i staneglo na tym bo w takiej formie mi pasuje. Jak zwykle nie wnikam kto jaki monitor ma byc. Naprawde , lubie dyskutowac , ale w kontescie koloru skory mam juz naprawde dosyc ;]. Balans nie byl ustawiony "poprawnie" jesli o to chodzi.
tak , zle napisalem mialo byc obrabiam ;]
heh nie klapki na oczach tylko jest jak jest czego czesc nie moze przetrawic ;] , i tu tez pass bo ile mozna o to samo bic piane , mi 2 lata starczylo bo chyba tyle bylo tego heh
poki canon nie zacznie robic aparatow z af poty nie wroce![]()
no comment...
Nie wiem jak z obróbką, ale przejście z Canona do N widać na twoich zdjęciach, nie tylko ślubnych, również koncertowych i innych![]()