Kolorowe to wiem, że mogą wyglądać lepiej. Bardziej pytałem o takie jak to ostatnie czarno-białe z dużymi różnicami jasności, gdzie dominuje zupełnie czarny i biały.
Kolorowe to wiem, że mogą wyglądać lepiej. Bardziej pytałem o takie jak to ostatnie czarno-białe z dużymi różnicami jasności, gdzie dominuje zupełnie czarny i biały.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
nie wiem bo tego odbitkinie zrobilem
ja nie mam zastrzezen czy do koloru czy bw , wszystko wyglada dobrze
no comment...
dokładnie - zawsze jak oglądam jakieś foty to nigdy nie widzę tych rzeczy, które wytyka Micles - dopiero po jego poście jak wrócę do zdjęcia to coś zauważę. To tak skomentowane "upchanym dekoltem" zdjęcie bardzo mi się podoba - skupiłem sie na wyrazach twarzy młodych. Skosy - mi osobiście nie przeszkadzają. Bardzo udana sesja.
Makijaż do bani - pieczątki nad oczami. Na 195 kącik oka i nos się świecą - przypudrowywać trzeba w trakcie. Na 197 wygląda jakby jej ktoś oczy podbił. Poza tym modelka klasy "jedna mina" - półuśmieszek i już? Na każdym zdjęciu?
I brzuch niech wciąga... (o tym fotograf powinien przypominać), chyba że w pierwszych miesiącach ciąży jest to przepraszam... bo tak wygląda na 194,195,196...
ten brzuch faktycznie wygląda na ciążę, chyba że ta modelka powinna tylko leżeć bo na 197 tego nie ma![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Dobra trzeba zaczac dobrze pilnowac makijazu , dzieki.
Niestety wlasnie przez co Vitez napisal jestem nie zadowolony , zanim znow wezme sie za focenie czegos na czym mi bardzo zalezy dobrze sprawdze modelka. Dziewczyna w ogole nie ma drygu do tego :/ ych.
no comment...