Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Fotka 31 fajny momentHazan będzie musiał zrobić stronę startową z informacją, że to forum dla dorosłych.
![]()
Wszystkie mi się podobają. Koncertowe super. Jak patrzę na kabaretowe to mi się przypominają zdjęcia z wątku miclesa. Konkluzja była taka, że nie da się tego zrobić atrakcyjnie, a tu mamy dowód, że się jednak da.
Ostatnio edytowane przez Biperek ; 04-03-2009 o 22:57
Pozdrawiam
Marek/Biperek
O sporo zagrali , ponad 2.5 godziny byl wystep w sumie , poza tym troche sami sie smiali z siebie bo juz nie wyrabiali ;] , atmosfera byla super , pelen luz , to nie to samo jak w tv ;] , w garderobie jak wywiad robilismy tez sobie jaja robili , spoko chopaki![]()
no comment...
foty przednie
imho w tych kabaretowych za duzo skosow
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
Tak juz mam ;]
no comment...
Mnie się podoba, dynamika u muzyków i nawet skosy u Mru. Dodają ekspresji. Ładne.Co do ślubnych - nie bardzo podoba mi się ,,klasyk'' z kwiatkiem zdobiącym ławę kościelną i fota księdza w tle krucyfiksu - ryzykowany zabieg z tak ,,cienkim'' i nie przykuwającym uwagi krzyżem, wygląda jak ,,ucieczka'' AF-a, a tak pewnie nie było. Ogólnie spoko. Pozdrawiam.
Po weekendzie jak sie ogarne , bo juz padam na pysk bedzi troche swiezych kabaretow.
no comment...
łosz cholera, super!
Rzeczywiście jak w tytule. Dawno ich nie widzialem.
swnw.