Strona 3 z 70 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 696

Wątek: [MM-architekci] Nuda i tandeta w moim wydaniu

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

28 1.8 trochę krzywi - może pionowe i bliższe kadry lepiej wychodzą, bo w poziomie przeciętnie, a nawet poniżej. Anyway.

W przypadku bokehu chodzi o to, że podczas podglądu przez wizjer wydaje się on mniejszy, niż wychodzi w rzeczywistości na zdjęciach. Trochę to zdradliwe - przez wizjer widać wyraźnie zarys ludzi i że to są ludzie - cyk - na zdjęciu mamy dwie plamy. Trzeba uważać, zdarzyło mi się już kilka razy, że dzięki temu kadr bardzo wiele tracił.

Tutaj przydałoby się trochę błysnąć - delikatnie, żeby rozświetlić twarz (bo to ona jest najważniejsza ale ten kapelusz, ech...). Kościół wydaje się cholernie jasny, więc nie wiadomo czy tego światła nie byłoby za dużo ;-)
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Oj niee godzi bodaj 18 , ciemno , maly okropny kosciolek i lampy 2-3 z pojedyncza zarowka , wstydz sie przyznac zdjecia nie doswietlilem jednak nieco :/ , ale mam nauczke na przyszlosc ze wizjer to za malo i bardziej sie skupic na histogramie. Nastepnym razem porobie tez z lampa , bede mial dobre porownanie , a tym bardziej z takim kapelusze bo bez niego rzeczywiscie bylo by lepiej.

A jest jakies szklo ktore tak dobrze oddaje bokeh w podgladzie ? ;] Ja wiem malo uzywam 28 , wiec nie zwracalem uwagi na to co piszesz i problemow takich nie mialem w sumie.
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie wiem, na jakiej podstawie używa się określenia "dziadki" w stos. do Ścierańskiego i Dębskiego. Szkoda, że autor zdjęć nie napisał, jak te "dziadki" grają... Przecież to sama czołówka polskiego jazzu!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Przecierz ja wiem , dlatego napisalem to zartobliwie ;]
    no comment...

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

TYTUŁ wątku do bani, tak nisko cenisz swoje zdjęcia? Czy tylko ja go nie rozumiem?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Fajne fotki. Kabaretowe mi sie najbardziej spodobaly. Wrzuc cos jeszcze, z chcecia podejrze

Natomiast co do:
    Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    ..W przypadku bokehu chodzi o to, że podczas podglądu przez wizjer wydaje się on mniejszy, niż wychodzi w rzeczywistości na zdjęciach. Trochę to zdradliwe - przez wizjer widać wyraźnie zarys ludzi i że to są ludzie - cyk - na zdjęciu mamy dwie plamy. Trzeba uważać, zdarzyło mi się już kilka razy, że dzięki temu kadr bardzo wiele tracił.
    to z calym sercem polecam EE-S. Do jasnych stalek bajka
    .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    TYTUŁ wątku do bani, tak nisko cenisz swoje zdjęcia? Czy tylko ja go nie rozumiem?
    Zart taki , rozumiem nie przypadl do gustu ;-)

Wrzuce pozniej cos jesze z kabaretu , w piatek znowu bedize wystep jeden w lodzi ale... jakis bab*** powiedzial ze mozna robic cale 10 minut zdjecia :/ , porazka...
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dorzucam inna koncertowke , to byly pierwsze podrygi z 135 ;] , od tego momentu bardzo do siebie przypadlismy , obecnie jestesmy w stalym zwiazku z jednym body ;]

Natalia Lesz - Dekompresja - Łódź - nie pamietam kiedy ;]

20.
    21.
    22.
    23.
    24.
    no comment...

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ostatnie the best