Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
No sorry ale te różowo-pomarańczowe placki na czole i poliku i mała plamka przy uchu to co to jest? Wyraźnie jaśniejsze i bardziej nasycone są te miejsca i takie płaskie. Ja u siebie widzę wyraźnie. Dla mnie wygląda jak ratowanie przepału, ale upierac się nie będę "co to" fakt taki, że coś jest.

P.S. wcale nie mówię, że teraz na nikonie gorzej. Chociaż jakby więcej szumu i trochę bardziej "zabrudzone" ale może akurat taki urok warunków zastanych (np. sporo wyciągane)

Musial bym miec talent zaby w kosciele przepalic heh. Sa jasniejsze owszem , inny kontrast. Nie sa bardziej nasycone to na pewno ani plaskie. Nie wiem co widzisz na swoim monitorze ;]

Mialem 1d2 i 1ds2 na slubie.W obu wypadkach w mojej opini nadal brakuj im do nikona. Mam na mysli focenie w ciemnych warunkach bo tak servo tam dziala normalnie i o wiele lepiej niz w 5d.

gdzie tu sa placki a tym bardziej , bardziej nasycone miejsca ? ;] , o przepalach nie mowiac heh

ps.wysokie iso strata detali , niestety , aha i jak widze po wrzuceniu na flickr poleciala jakosc jakby zapis do jpg byl z ~4