299 dałbym mniej skrajny kadr, no i napis na butelce jakoś tak niecały ostry, w przeciwieństwie do poprzednich, superowych pionów.
299 dałbym mniej skrajny kadr, no i napis na butelce jakoś tak niecały ostry, w przeciwieństwie do poprzednich, superowych pionów.
300.
no comment...
Chce się na to zdjęcie ,patrzeć i patrzę z przyjemnością.Coraz rzadziej trafia mi się obejrzeć zdjęcie z tego tematu o którym bym tak powiedział.Dzięki.
W sumie to nie wiem co napisać.
Z jednej strony przeszkadza mi plastik z prawej foty, dziwne (wyciągane) ucho i trochę też, że ten kawałek różowej tkaniny po lewej wygląda jak domalowany w PSie, ale z drugiej strony mam to gdzieś :-D
Lewe miażdzy, prawe w tym dyptyku trochę je osłabia, ale z drugiej strony ma w sobie taki "hipnotyzm"
Naprawdę bardzo dobre. Takie zdjęcia są najlepsze. Coś Ci nie gra, są jakieś pierdoły które mogą zastanawiać, przeszkadzać (czysto technicznie) ale zdjęcie jest takie "mocne", że to się nie liczy :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Nooo... ostanie miodzik :-D
Gratuluję ujęcia i proszę o jeszcze.
Beznadzieja...w skali od 1 do 10 .... 1000 !!!
Bez komentarza :]
Taka tam sobie fota !!!
a zahipnotyzowała mnie i tyle.
Zdjęcie świetne tak trzymaj.
Ciekawe zdjęcie ale...odpuszczę sobie komentarz. Wydaje mi się, że przekraczasz pewien próg. Popatrz na zdjęcie jak by to nie było zdjęcie a zbiór plam, które są najmniejszą częścią składową kompozycji zdjęcia. Plamy jasne, plamy ciemne. Kolory: purpura, złoto i czerń. Układ plam i układ kolorów tworzą linie... taką linią jest też linia wzroku, niewidoczna a jednak.
Nie mniej jest na czym zaczepić oko. Kombinuj dalej.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.