Pełen ekspres widzę. Fotograficznie super a niefotograficznie - po co ten stanik?![]()
Pełen ekspres widzę. Fotograficznie super a niefotograficznie - po co ten stanik?![]()
No w sumie nie powinno go byc faktycznie ale tu nie bylo czasu na rzezbienie , szybka sesja ;] , dziewczyny na nogach od 5 byly i z wawy sie tlukly ;]
Tak dish + soft 30x50
no comment...
161 prawy kadr bardzo na tak, świetne światło
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Ostatnie kozackie, chociaż chyba wolał bym ciaśniej i w pionie. Gdzie zimowy plener?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Czekam na ta zimea w zasadzie na troche slonca , bo dwa plenery czekaja ...
no comment...
bardzo fajne ostatnie jaknajbardziej na tak!najsłabsze sa ramki a cały set bfajny
![]()
a ja mam pytanie. czy te identyczne poszarpane ramki to już taki styl czy dostali za darmo...?? Ostatnio wielu dokładnie w te same pakują każde zdjęcie-czy pasi czy nie - jak leci.
zdjecia 178 - co się z tą ręką na pierwszy,m planie stało - o obwolutę mi chodzi. Michał z suwakami trza ostrożnie..![]()
Ostatnio edytowane przez marekb ; 26-01-2010 o 17:36
Photoframe czy jakoś tak, albo wygrzebane z neta tekstury![]()