O ile są tu foty czadowe, to są też takie, których wrzucenie mogłeś sobie darować, bo zwyczajnie zaniżają Ci średnią.
Mówię o 125, 126, 133, 135...
Cała reszta jest wyśmienita.
O ile są tu foty czadowe, to są też takie, których wrzucenie mogłeś sobie darować, bo zwyczajnie zaniżają Ci średnią.
Mówię o 125, 126, 133, 135...
Cała reszta jest wyśmienita.
Piękne!
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
No moze ja nie umiem jeszcze wybierac wlasciwych fot do pokazania i poprostu daje te ktore lubie ;]
no comment...
Chcialem waszej ocenie poddac dosc mocna i specyficzna pewnie obrobke , tzn jak wy odbieracie zdjecia , ze wzgledu na miejsce i zakreconych mlodychstaralem sie jakos recepte wypracowac dobra , no na moje poki co umiejetnosci ;]
link do duzej fotki : http://farm3.static.flickr.com/2477/...75c2d950_o.jpg
myslalem zeby tak komiksowo i zabawanie to zrobic ;]
no comment...
imho świetne, zarówno BW jak i kolor!
hmmm musisz zmienic nazwe wątku... nuda i tandeta przejdzie do mojego!
bardzo fajne fotki!:-D
Fajnie przerysowany kolor.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
generalnie nik color efex - zabawa z tonal contrast , winieta , lokalnie jeszcze rozjasnianie - w wypadku koloru cross zrobiony i w sumie bydzie
nik sporo ulatwia takim *******a ktore ps srednio znaja ;]
no comment...
a dzięki za info sądziłem, że mocniejszy HDR i troszkę właśnie pomacany crossem i na masce malowany. Poza tym może i ułatwia ale jak ktoś nie wie jak skorzystać to wiesz jak jest, ja się męczę w PS choć przyznam szczerze, że Nik color gdzieś tam jest ale b. mało z niego korzystam.
pozdrawaim
p.s fotka ląduje w moich ulubionych![]()
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."