"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Witam.
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/canon-...b-24-70is.html
"W związku z błędną informacją podaną na naszej stronie, o pojawieniu się w zestawie z aparatem nowego obiektywu 24-70 mm ze stabilizacją, informujemy, że firma Canon obiecała oficjalne sprostowanie i korektę cennika w tym tygodniu."
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Do polskiego oddziału canona powinien przyjechać prezes z Japonii i "poprosić" załogę o popełnienie rytualnego seppuku...
A może to był przeciek kontrolowany?
Tak jak było chyba z 5DMkII na niemieckiej stronie czy cooś![]()
5D EOS50 G9 580EXII
Ja myślę, że to coś poważniejszego i fabryki Canona i biura przenoszą do Polski, od teraz to Polska będzie rządziła rynkiem i wszystkie targi i premiery będą na Targach Poznańskich![]()
... mój zestaw...
Już dawno powinni byli to uczynić to by nie mieli kłopotów finansowych...
...bo by ich już nie było ;P
5D EOS50 G9 580EXII
Ale chyba na to szkło nie ma takiego ciśnienia jak było na 5DMII, zresztą przy dzisiejszej cenie wersji niestabilizowanej cena z IS sięgnęłaby chyba ceny 85L.
Żeby nakłonić klienta do zmiany wersji niestabilizowanej trzeba by zaoferować trochę więcej niż sam IS.
Zresztą - tak z ciekawości - czy ktoś z posiadaczy 24-70 odczuwa brak IS'a?
Ja nie mam w ogóle ciśnienia na zoomy ale jednak warto mieć jeden uniwersalny bo czasami męczy ciągłe zmienianie obiektywów.
Mam nadzieje że IS to tylko dodatek i to niedrogi, wszyscy głównie liczą na poprawę parametrów optyczny a szczególnie po krótkiej stronie.
Ostatnio edytowane przez jacek220 ; 02-03-2009 o 17:21
5D EOS50 G9 580EXII