Lampa zewnętrzna w sufit i tyle w temacie!
Lampa zewnętrzna w sufit i tyle w temacie!
Wstyd.
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
Bebechy moze i te same ale jak trzeba bedzie podpiac lampę zewnetrzna bo wbudowana okaze sie kiszką (co w reporterce tez moze miec znaczenie), to do 650 juz nie da rady z braku samek. G9 za to nie da obracanego LCD... tematow bylo duzo na tym forum i nie tylko.. dylemat miedzy tymi dwoma aparatami ale to i tak chyba poza zainteresowaniem autora watku.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ale zawsze można podpiąć lampę zewnętrzną wyzwalaną błyskiem, wiec sanki nie są konieczne, jedyny problem z ustawieniem poprawnej mocy błysku może być( ale nie koniecznie)
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
Mozna i w taki sposob sie bawic.. tylko czy nie jest to troche dodatkowej roboty?
HuLeLam, za literówke przepraszam, ale wiadomo o co chodziło. Zeby nie to, ze sam stalem przed wyborem ktoregos z tych modeli to pewnie bym nie wiedzial tyle o specyfikacjach. U mnie rowniez byl dylemat: Sanki+Raw czy moze lepiej obracany LCD bo na koncertach znad glow byloby wygodniej robic i przy jakis tam zabawach makro z kompakta latwiej kadrowac. Wygraly sanki, chociaz teraz po zmianie systemu niewiele mi sie przydadza jak swiecidelek canonowych juz nie ma.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ja proponowalbym G6
tanio jasno calkiem niezle...
zaoferowalbym G5 ale chyba kolega ode mnie kupi...![]()
Canon 40D + 17-40L + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
HAMA DEFENDER 200