Strona 14 z 33 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 330

Wątek: [gary]ślubniaki

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arrow Zobacz posta
    ależ nikt tego nie neguje każdy ma uczucia i każdy na swój sposób przeżywa ten dzień, zdarzają się jednak ceremonie gdzie wieje nudą ... nasiadówka gdzie jedynie po opróżnianych butelkach wiadomo że coś się dzieje ... nie jest to oczywiście wina młodych ale repo z zabawy jest takie sobie .... Moje podejście do robionego repo jest jak najbardziej oczywiste pewnie jak każdego z was. Staram się najlepiej jak potrafię zrobić materiał ale przecież nie będę zaganiał gości do wesela nie za to mi płacą choć czasami zdarzają się drobne interwencje. Czasami pomaga współpraca z kapelą na zabawie.
    Nie sil się na opisywanie realizmu michal_sokolowski wie lepiej. Rozumiem, że potrafi ze skrytego spokojnego na co dzień człowieka zrobić amerykańskiego playboya. To zapewne kwestia wypitych dopalaczy

Gary robi świetne zdjęcia, ale założę się, że w przeciwności do sokolowskiego zdarzają mu się pary nieco nijakie. Rzeźbi i młodzi, ale wystrzałowego repo nie zrobi wtedy. Z pewnością dobre i na poziomie, ale bez szału. Jeżeli nie zdarzają mu się "nijakie" pary, to znaczy, że trafia tylko na pewien wycinek charakterologiczny ludzi.
    Marki trzy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Nie sil się na opisywanie realizmu michal_sokolowski wie lepiej. Rozumiem, że potrafi ze skrytego spokojnego na co dzień człowieka zrobić amerykańskiego playboya. To zapewne kwestia wypitych dopalaczy

Gary robi świetne zdjęcia, ale założę się, że w przeciwności do sokolowskiego zdarzają mu się pary nieco nijakie. Rzeźbi i młodzi, ale wystrzałowego repo nie zrobi wtedy. Z pewnością dobre i na poziomie, ale bez szału. Jeżeli nie zdarzają mu się "nijakie" pary, to znaczy, że trafia tylko na pewien wycinek charakterologiczny ludzi.
    o jejku......... ale wszystko spłycasz.... Przecież wiadomo że każdemu zdarzają się RÓŻNE pary, jednak ja bym chciał robić dobre foty właśnie tym nijakim, wierzę że można, a czy robię czy nie to już inna sprawa.

ale ok, skończmy ten quasi-filozoficzny temat, zwłaszcza w wątku Sebastiana, poza tym coś czuję że zaraz tu Sergiusz przylezie i będzie prawił swoje mądrości, a na to chyba byśmy nie mieli ochoty....
    ;-)

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

ehhh, szkoda mi już słów na Ciebie Sebastian...
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ci panowie to "kameruni" ? ;]
    no comment...

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirlukas Zobacz posta
    ehhh, szkoda mi już słów na Ciebie Sebastian...
    Szkoda nie szkoda... Mi zwyczajnie zabraklo...

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ci panowie to "kameruni" ? ;]
    robia wrażenie

a foty Gary jak zwykle wypas
    Canon FF

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

pomysl na plener twoj czy pary mlodej?
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Domyślnie

pary
    tzn para przyniosla milion rekwizytów, uzyliśmy paru z nich
    plener nadmorski to juz w celach rekreacyjnych - tzn bez konkretnego pomyslu
    Sebastian Małachowski

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

A można wiedzieć jaki jest cel tego pytania? W sensie czy udało mu się samemu przekonać do założenia masek i jak to zrobił czy jak?

Strona 14 z 33 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów