Rewelacja jak zwykle...
Rewelacja jak zwykle...
Dobra gary, musimy to ustalić. Podoba mi się każdy Twój set więc nie będę pisał co wrzute, że super. Jak coś mi się ewidentnie nie spodoba to napewno dam znać ;-)
Tak samo nie wymagam, żebyś chwalił za każdym razem moje zdjęcia, wierzę że zawsze się podobają hehehe ;-)
Znowu to samo. I BARDZO DOBRZE!
Swietne fotki.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Kulego, nie musisz sie reklamowac na tym forum. Zdjecia masz bardzo dobre, sam o tym wiesz i troche g... grasz. Ten watek jest raczej dla poczatkujacych.
Sa lepsze fora np. fotografow slubnych i tam poziom jest adekwatny do twoich umiejetnosci. Stary wyjadacz robi pokazowke zoltodziobom.
Ale tu nie o takich klientów chodzi przecież kulego.
"Kulega" na plecach garego chce promować swoje kursy fotografii ślubnej?
Gary nie jest jedynym wyjadaczem na tym forum. Sporo tutaj takich. Jest użytkownikiem canona i tak samo jak każdy inny może tu wrzucać swoje fotki. Choć mi się już przejadły te cukierki, to z chęcią co jakiś czas zajrzę do tego wątku, żeby zobaczyć co tam nowego wymyślił. Kadry często ma niebanalne mimo, że nie jest po filmówce, a może właśnie dlatego![]()
Marki trzy.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
W porzadku, tez kiedys dam popisowke jak tak bardzo chcecie.