Strona 19 z 33 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 330

Wątek: [gary]ślubniaki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    staraj sie nie oceniac innych swoją miarą,
    milego dnia
    Nie oceniam, tylko chociaż w paru % chciałbym mieć takie pojęcie w obróbce jak Gary
    Tylko, jeżeli twierdzisz że można to wszystko " ogarnąć" w ciągu 2 dni, to prosze pokaż swoje zdjęcia.
    Pozdrawiam
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Domyślnie

heh albo ja pomyliłem wątki albo wy
    W wydarzeniach jest wątek o warsztatach i tam możecie pisać że sie opłaca/nie opłaca za coś czego można nauczyć się w 2 wieczory.
    Tutaj nikogo nie namawiam, pokazuję tylko zdjęcia, żeby nie było że tylko się mądrze na forum
    michal_sokolowski, 2 edycja już była, było 14 osób. W przygotowaniu 3 edycja. Informację będą w tamtym wątku warsztatowym.
    Pozdrawiam wszystkich i tych ktorym sie podoba i tych którzy są mocno na nie, pamiętajcie że to wszystko dla frajdy jest
    Sebastian Małachowski

Domyślnie

Gary ty namawiasz samym pokazywaniem swoich prac

Cytat Zamieszczone przez czerwiniak Zobacz posta
    Nie oceniam, tylko chociaż w paru % chciałbym mieć takie pojęcie w obróbce jak Gary
    Tylko, jeżeli twierdzisz że można to wszystko " ogarnąć" w ciągu 2 dni, to prosze pokaż swoje zdjęcia.
    Pozdrawiam
    dzieci na boisku tez krzyczą "to pokaz lepiej!" hehe
    niefajne podejscie, bo nie widzialem gigantycznej meduzy to ona nie moze istniec

eot
    ochajtajsie

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

dzieci na boisku tez krzyczą "to pokaz lepiej!" hehe
    niefajne podejscie, bo nie widzialem gigantycznej meduzy to ona nie moze istniec

eot
    Bo widzisz jest różnica pomiędzy krytyką a fantazją. Jeśli krytykujesz, to nie musisz wcale umieć lepiej (chociaż konstruktywna krytyka na tym forum to rzadkość). Natomiast jeśli twierdzisz, że potrafisz coś zrobić w 2 dni, to wypadało by pokazać te fantastyczne efekty tych dwóch dni nauki, a nie fantazjować.

Właśnie w takich chwilach doceniam pracę Viteza, ze świetnego albumu został zrobiony śmietnik.

Tyle OT.
    Co do zdjęć moim zdaniem ostatnie zdjęcia ślubne świetne. Mi szczególnie podchodzą te 2 ze statkiem i zdjęcia z ekipą telewizyjną. Natomiast zdjęcia w masce i z karabinem to tandeta (chociaż w świetnym wykonaniu) - odnoszę wrażenie, że młodzi chcieli być za bardzo "cool" i "dżezi".
    Czekam na kolejne świetne fotki w moim ulubionym albumie na CB i pozdrawiam.
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czerwiniak
    Nie oceniam, tylko chociaż w paru % chciałbym mieć takie pojęcie w obróbce jak Gary.Tylko, jeżeli twierdzisz że można to wszystko " ogarnąć" w ciągu 2 dni, to prosze pokaż swoje zdjęcia.
    Pozdrawiam
    dzieci na boisku tez krzyczą "to pokaz lepiej!" heheniefajne podejscie, bo nie widzialem gigantycznej meduzy to ona nie moze istniec
    Cytat Zamieszczone przez CHUBA
    Bo widzisz jest różnica pomiędzy krytyką a fantazją. Jeśli krytykujesz, to nie musisz wcale umieć lepiej (chociaż konstruktywna krytyka na tym forum to rzadkość). Natomiast jeśli twierdzisz, że potrafisz coś zrobić w 2 dni, to wypadało by pokazać te fantastyczne efekty tych dwóch dni nauki, a nie fantazjować.
    Chyba już nic nie muszę dodawać na ten temat
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuba Zobacz posta
    Właśnie w takich chwilach doceniam pracę Viteza, ze świetnego albumu został zrobiony śmietnik.
    Akurat w wątkach galeriowych nie interweniujemy, chyba że autor wyraźnie o to poprosi, lub zaczyna się mocna przeginka (niekulturalne słownictwo itd).

Domyślnie

nikt nie musi mi wierzyc na słowo, wujek google powie wszystko.
    ochajtajsie

Domyślnie

mały wrzut na rozruszanie wątku

Sebastian Małachowski

Domyślnie

hej !

no jedynką mnie rozwaliłeś - to konfesjonał ?
    nie widziałem jeszcze takiego, miód.

ps. siedziałeś Księdzu na kolanach jak spowiadał ?
    ;-)

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    hej !

no jedynką mnie rozwaliłeś - to konfesjonał ?
    nie widziałem jeszcze takiego, miód.

ps. siedziałeś Księdzu na kolanach jak spowiadał ?
    ;-)
    Nie no schował się w starym głośniku

Strona 19 z 33 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów