5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------
heh albo ja pomyliłem wątki albo wy
W wydarzeniach jest wątek o warsztatach i tam możecie pisać że sie opłaca/nie opłaca za coś czego można nauczyć się w 2 wieczory.
Tutaj nikogo nie namawiam, pokazuję tylko zdjęcia, żeby nie było że tylko się mądrze na forum
michal_sokolowski, 2 edycja już była, było 14 osób. W przygotowaniu 3 edycja. Informację będą w tamtym wątku warsztatowym.
Pozdrawiam wszystkich i tych ktorym sie podoba i tych którzy są mocno na nie, pamiętajcie że to wszystko dla frajdy jest![]()
Sebastian Małachowski
Bo widzisz jest różnica pomiędzy krytyką a fantazją. Jeśli krytykujesz, to nie musisz wcale umieć lepiej (chociaż konstruktywna krytyka na tym forum to rzadkość). Natomiast jeśli twierdzisz, że potrafisz coś zrobić w 2 dni, to wypadało by pokazać te fantastyczne efekty tych dwóch dni nauki, a nie fantazjować.
Właśnie w takich chwilach doceniam pracę Viteza, ze świetnego albumu został zrobiony śmietnik.
Tyle OT.
Co do zdjęć moim zdaniem ostatnie zdjęcia ślubne świetne. Mi szczególnie podchodzą te 2 ze statkiem i zdjęcia z ekipą telewizyjną. Natomiast zdjęcia w masce i z karabinem to tandeta (chociaż w świetnym wykonaniu) - odnoszę wrażenie, że młodzi chcieli być za bardzo "cool" i "dżezi".
Czekam na kolejne świetne fotki w moim ulubionym albumie na CB i pozdrawiam.
Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon
nikt nie musi mi wierzyc na słowo, wujek google powie wszystko.
ochajtajsie
hej !
no jedynką mnie rozwaliłeś - to konfesjonał ?
nie widziałem jeszcze takiego, miód.
ps. siedziałeś Księdzu na kolanach jak spowiadał ?
;-)