Strona 18 z 33 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 330

Wątek: [gary]ślubniaki

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Zapomniałes wpsomnieć o "ochocie", jako trzeciej, kluczowej cesze.
    bezczelność, która osiąga granice....

ktoś dochodzi do takich rezultatów jak Gary latami a Ty byś chciał żeby Ci tutaj
    całą wiedzę podał jak na talerzu ?
    MIchala, czy Ty czasem czegoś nie pomyliłeś?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    bo jeśli to do mnie, albo Allxagesa, to może pij mniej... redbulli.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 28-09-2010 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    wszyscy czekamy na latające RedBulle ;-)

A co? Boisz sie, ze za duzo osob bedzie wiedziało to co Ty sie dowiedziałeś?

Nie chce się drapać nie po swoich jajach, ale jak ktoś dochodzi latami do takich efektów, to powinien się kapnąć w pore, ze nie ma o tym pojecia i dac sobie spokoj juz po roku czy ilus. Efekt chłopaków jakkolwiek ciekawy, to nie przesadzajmy, żeby lata to zgłębiać. Latami to można dochodzić do wyników czy NP == P. Albo i dziesiątkami lat.
    w Polsce niestety nie ma szacunku dla wiedzy, dlatego uważam, że takie warsztaty mogłyby być droższe.

co do efektów jaki osiągają "chłopaki" to jakoś nie widziałem żeby w sieci czy gdziekolwiek roiło się od zdjęć tak spektakularnych w obróbce.....

a ilość chętnych na warsztaty Fotoszopin jest kolejnym argumentem przeciwko temu co piszesz....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta

Nie chce się drapać nie po swoich jajach, ale jak ktoś dochodzi latami do takich efektów, to powinien się kapnąć w pore, ze nie ma o tym pojecia i dac sobie spokoj juz po roku czy ilus. Efekt chłopaków jakkolwiek ciekawy, to nie przesadzajmy, żeby lata to zgłębiać. Latami to można dochodzić do wyników czy NP == P. Albo i dziesiątkami lat.
    fakt latami to troche przesada, wystarczyło troche googla i ze dwa wieczorki na experymenty
    ochajtajsie

Domyślnie

w Polsce niestety nie ma szacunku dla wiedzy, dlatego uważam, że takie warsztaty mogłyby być droższe.

co do efektów jaki osiągają "chłopaki" to jakoś nie widziałem żeby w sieci czy gdziekolwiek roiło się od zdjęć tak spektakularnych w obróbce.....

a ilość chętnych na warsztaty Fotoszopin jest kolejnym argumentem przeciwko temu co piszesz....
    No i mamy ambasadora warsztatów Fotoszopin ... :-D

Domyślnie

wbrew pozorom, ludzi, ktorym taka obrobka sie podoba nie jest duza...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    * ilosc ludzi mialo byc
    Ostatnio edytowane przez orlen.ownlog.com ; 28-09-2010 o 10:51 Powód: Automerged Doublepost
    ochajtajsie

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

OK. To napisz nam tutaj. Zapłaciłeś więcej od innych skoro uważasz, że należało się? Jak nie, to może skończ to ambasadarowanie po faktach...

Dziwisz sie? Po pierwsze wielu osobom taka obróbka sie nie podoba. Po drugie taka obróbka w wieksozsci przypadkow fotograficznyc byłaby kiczowata. Sprawdza się niezle w tematyce około-ślubnej, z pozowanymi uśmiechami itd. Idź z taką obróbką robić ptaki, sport, albo na wojne

Nie mam pojęcia ile było chętnych i nie wiem jakim to jest argumentem. Więc nie skomentuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    fakt latami to troche przesada, wystarczyło troche googla i ze dwa wieczorki na experymenty
    ... taaa dwa wieczorki na experymenty, jak by tak innym jak i mi też, wystarczyły dwa wieczorki, to by wogóle klientów nie mieli na te warsztaty.
    - otrząśnij się-
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czerwiniak Zobacz posta
    ... taaa dwa wieczorki na experymenty, jak by tak innym jak i mi też, wystarczyły dwa wieczorki, to by wogóle klientów nie mieli na te warsztaty.
    - otrząśnij się-
    staraj sie nie oceniac innych swoją miarą,
    milego dnia
    ochajtajsie

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

BTW Gary, świetne zdjęcia!
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Domyślnie

Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego.

A Garemu udanej drugiej edycji warsztatów.

Strona 18 z 33 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów