Bo sprzęt jest super ważny. Ale akurat zdjęcia Sebastiana to głównie super-obróbka ;-)
Bo sprzęt jest super ważny. Ale akurat zdjęcia Sebastiana to głównie super-obróbka ;-)
dodajmy jeszcze do tego, ze są to lata wyrabiania sobie gustu, tzw. oka (nie wliczam tu urodzonych talentów), lata wprawy, wyciaganie wniosków, doswiadczenie. Nawet gdyby Gary opisał tu jak krowie na rowie, jak obrabia swoje zdjecia niewiele i niewielu by to pomogło. Ot niech przykladem bedą ich warsztatowicze, ktorym jak widac gotowa recepta jak narazie nie pomogła. Moze jak sami popracują jeszcze jakis czas bedą mogli pochwalić sie efektami rownie miłymi dla oka co Seba i Krzysztof.
ochajtajsie
niestety coś w tym prawdy jest....amen![]()
Lubię zdjęcia i obróbkę Garego. Tym zdjęciom jednak superjasna (pewnie 85 1.2 na pełnej dziurze) optyka moim zdaniem zaszkodziła. Na pierwszym gdzie ostrość błądzi i trafić nie może, na drugim ok, ale trzecie? Dziecko w pozie półmartwej (nieobecne na zdjęciu pozą, wzrokiem i poza GO). Oj nie podoba mi się to.
Wiem, że tu wszyscy tylko chwalą Garego, bo mu się należy i zaraz zostanę zjedzony, ale takie jest moje zdanie a policzka nadstawiać nie będę![]()
Marki trzy.
w kolejnosci
24mm
24mm
35mm
pzdr i dzięki za zdanie! - dopisuje Cie do ignorowanych![]()
![]()
Sebastian Małachowski
Za pomyłkę co do szkła przepraszam, za resztę nie, bo nie zmieniłem zdania :P
Marki trzy.
zgodze sie ze nr 3 robi tło dla dwóch pierwszych tak naprawde
ochajtajsie
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
ja byłem na pierwszej edycji Fotoszopin - polecam.
w ciągu paru tygodni wrzucę materiał obrobiony "po-warsztatowo".
Gary - mam nadzieję, że edycja nr 2 będzie droższa od pierwszej ? ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
bezczelność, która osiąga granice....
ktoś dochodzi do takich rezultatów jak Gary latami a Ty byś chciał żeby Ci tutaj
całą wiedzę podał jak na talerzu ?
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 28-09-2010 o 10:26 Powód: Automerged Doublepost
wszyscy czekamy na latające RedBulle ;-)
A co? Boisz sie, ze za duzo osob bedzie wiedziało to co Ty sie dowiedziałeś?
Nie chce się drapać nie po swoich jajach, ale jak ktoś dochodzi latami do takich efektów, to powinien się kapnąć w pore, ze nie ma o tym pojecia i dac sobie spokoj juz po roku czy ilus. Efekt chłopaków jakkolwiek ciekawy, to nie przesadzajmy, żeby lata to zgłębiać. Latami to można dochodzić do wyników czy NP == P. Albo i dziesiątkami lat.