Może jak trochę dłużej popracujesz w tym biznesie, to wyczaisz.
No proszę. Ciekaw jestem co takiego robisz, żeby podczas ceremonii młodzi i najbliższa rodzina strasznie przeżywali emocjonalnie to wydarzenie? Jak wpływasz na wszystkich podczas wesela, że bawią się na maksa znowu pokazując emocje? Prowadzisz indywidualne rozmowy z każdym z uczestników wesela czy jest to terapia grupowa? Reżyserka na reportażu? A może faktycznie tak jest, że to zależy od ludzi? Często Ci, którzy są lepiej sytuowani (Twoi klienci nie należą do grupy mniej zarabiających znając Twoje stawki i oglądając przyjęcia weselne nieodbywające się na skromnych budżetowych salach) mają większy luz w podejściu do życia. Nie jest to regułą i jedynym warunkiem z pewnością jednak pomaga. Plener owszem, Twoja zasługa, Twoja kreacja, Twoja reżyserka, ale reportaż?
Marki trzy.
Seba, zdecydowałeś się już czy chcesz mieć jeszcze jeden wyjazd czerwcowy
Pleassse ....
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
gary - bardzo fajne inspirujące fotki - w końcu ktoś pokazuje coś fajnego![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
dzieki za odp. gary..
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
miałem w tym roku różne weselicha, i takie w sali a la stołówka i takie w pięknym zamku - i powiem Ci że rozumiem Cię o tyle, że fajnie jest jak jest ładne TŁO do zdjęć w reportażu, natomiast kwestia emocji i momentów uchwyconych to już sprawa fotografa.
na stołówce para młoda też ma uczucia, podobnie jak w pięknym zamku.
ależ nikt tego nie negujekażdy ma uczucia i każdy na swój sposób przeżywa ten dzień, zdarzają się jednak ceremonie gdzie wieje nudą ... nasiadówka gdzie jedynie po opróżnianych butelkach wiadomo że coś się dzieje ... nie jest to oczywiście wina młodych ale repo z zabawy jest takie sobie .... Moje podejście do robionego repo jest jak najbardziej oczywiste pewnie jak każdego z was. Staram się najlepiej jak potrafię zrobić materiał ale przecież nie będę zaganiał gości do wesela nie za to mi płacą choć czasami zdarzają się drobne interwencje. Czasami pomaga współpraca z kapelą na zabawie.
Canon FF