Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 94

Wątek: Canon 70-200 f4 L ? Co się z nim dzieje?

Zablokowany

Domyślnie

Co to jest za tani ostracyzm? Masz/macie mi do zarzucenia jakieś machloje, nieuczciwość? Jeśli nie to nie życzę sobie podobnych uwag. Moje zmiany sprzętu to MOJA sprawa. Nie kradnę, nie oszukuję więc uprzejmie proszę - bez tego typu wycieczek.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I przegiął . Kolejne nadwyrężone ego.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Kupowanie sprzetu od forumowuch kolegow 'dla siebie' jak najtaniej zeby za chwile wystawic na forum do sprzedania po sporo wyzszej cenie. Ja nie mam nic przeciwko, ale napisz otwarcie ze jestes handlarzem, a nie ze szukasz sprzetu dla siebie.

Piszesz ze kolega zrobil licytacje na swoje szklo. No i zrobil. A Ty sprzedawales 70-200 f4 najpierw za 1900 a pozniej napisales ze teraz to juz cena 2000pln. Nagle poszla wartosc do gory?

Tez chciales zarobic i ok. Tylko po co wytykasz innym cos co samemu uskuteczniasz.

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Ja akurat popieram Himiego w jego opiniach i nikogo nie powinno interesować co kto ze sprzętem robi.Jeśli uważacie,że ''żąglowanie'' sprzętem a przy okazji zarabianie na tym (nikogo nie powinno interesować a widać ze wielu to bardzo boli - zazdrość?) to samo zło....cóż,bez komentarza.

Płaczek na forum sporo a kto będzie musiał kupić sprzęt do pracy to i tak kupi,nawet za te pieniądze za które teraz jest wystawiany.Trzeba było kupować w lipcu 2008 jak wszystko było za ''darmo''

PS.Na dodatek kolega HIMI jeszcze Bana dostał....za co?Za to,że chłodno podchodzi to sprawy ZŁ-EURO i związanych z tym wysokich cen sprzętu.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie Zobacz posta
    ...Jeśli uważacie,że ''żąglowanie'' sprzętem a przy okazji zarabianie na tym (nikogo nie powinno interesować a widać ze wielu to bardzo boli - zazdrość?) to samo zło....cóż,bez komentarza.
    Richie, czasem warto spojrzec na sprawe szerzej.
    Jak napisalem wyzej - handlowanie to nic zlego, sam to czasami robie.
    Inna sprawa to forma i jak sie to robi - o to mi wlasnie chodzilo.
    Zazdrosc? No prosze..

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Zazdrosc? No prosze..
    Akurat Himiego znam nie tylko z forum i wiem,że wielu mu zarzucało żonglowanie sprzętem dla zbicia kasy.Gdyby nawet to co.Jeśli znajdują się ludzie sprzedający na szybko po niskiej cenie to dlaczego nie wykorzystywać tego w celach zarobkowych jeśli rynek jest skłonny dać więcej.

PS.Jeśli znajdują się ludzie, którzy tydzień temu sprzedają Canona 70-200/2,8 za 3K (a można było za 3,8K) to trzeba by być idiotą by nie kupić tego szkła na handel lub korzystne dla siebie.

Przy takiej cenie za f2,8 nawet 1,8K za wersję f4 było dobrym DILem....trzymaj się Himi.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Wlasciciel oswiadczyl , ze w tamtej cenie zostalo sprzedane ponad tydzien temu a to juz obiektywy z nowej dostawy...... no comment.
    Ale gdyby cena spadła też byś był oburzony? Mentalnością Kalego trochę pachnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    Ale gdyby cena spadła też byś był oburzony? Mentalnością Kalego trochę pachnie
    z mentalnoscia to MZ ma problem sprzedawca ktory oklamuje kupujacego "ze to juz inny obiektyw jest" i chce sie "nachapac" ile sie da.. "kryzys" to ostatnio super wytlumaczenia na wszystko

himi2
    Guest

Domyślnie

Jeśli w transakcji kryje się kłamstwo, oszustwo i machloja - to jest naganne. Sprawa dla mnie oczywista. Ale sam fakt zarobku nagannym nie jest. W mojej opinii.

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

wczoraj czy też przdwczoraj bo nie chce mi się sprawdzać na allegro poszły 2 obiektywy 70-200 f4. jeden za 2005zł, a drugi za 1599zł. trzeba nieźle obserwować by nie przepłacać. sam bym łykną tego tańszego i odsprzedał, tylko nie miałem by wyłożyć w tamtej chwili.
    ban może i za ostry, handlowanie nie grzech, chodzi tylko o to w jakim stylu. a nie, że się wypisuje o stanie idealnym, używanym od nowości tylko przez niego a każdy widzi, że zmienia jak rękawiczki.
    Ostatnio edytowane przez irekaro ; 04-03-2009 o 14:48
    canon

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów