Tam zawsze na fotkach bylo WTC...
Tam zawsze na fotkach bylo WTC...
Popełnie maly OT.. Byles w okolicy, to moze wiesz - buduja juz tam cos?
imo ostatnia najlepsza, chociaż do pełni szczęścia brakuje dołu, za dużo ciemnej góry, na pozostałych fajne światła![]()
Zainspirowany plenerem organizowanym przez Sergiusza na ulicy Stalowej na Pradze chcialbym sie z wami podzielic kilkoma zdjeciami ktore wykonalem na tej ulicy w maju 2008 roku.
Stalowa to ulica gdzie sie urodzilem i wychowalem i mimo ze losy rzucily mnie za ocean, to zawsze jak jestem w Polsce znajduje chwile zeby przejsc sie po swoich starych smieciach.
W 2008 zrealizowalem swoj plan ktory nosilem w sobie od lat, zrobilem zdjecia wszystkich miejsc z mojego dziecinstwa.
Kilka z nich wam przedstawiam.
Canon 40D Sigma 10-20
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
sztajmes
Ostatnio edytowane przez sztajmes ; 25-02-2009 o 19:29
To jest piękna ulica. Wiesz skąd się wzięła nazwa?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
5. bardzo mi się podba - oddaje klimat tego miejsca
6. Chyba za dużo jest placu z przodu.
7. Śmietnik wlazł po prawej w kadr
8. fajna
10. biały samochód po lewej odciaga uwagę (super była ta szczotka i miotła na wystawie - masz moze taki kadr?)
W celu wytlumaczenia to nie sa zdjecia z pleneru zorganizowanego przez Sergiusza.
5. bardzo mi się podba - oddaje klimat tego miejsca
To jest podworko gdzie sie urodzilem i wychowalem.Powiem ze przez ostatnie 40 lat tylko troche sie zmienilo.
6. Chyba za dużo jest placu z przodu.
Chcialem zeby napis MAMA byl wyrazny i zwracal uwage, ale jakos na zdjeciu nie ejst tak wyrazny jak w rzeczywistosci.
7. Śmietnik wlazł po prawej w kadr
Powiem ci ze smietnika po lewej nie zauwazylem jak kadrowalemhah
Zwracalem uwage na drzewo ktorego chcialem miec jak najwiecej.Rzeczywiscie odwraca uwage.
8. fajna
10. biały samochód po lewej odciaga uwagę (super była ta szczotka i miotła na wystawie - masz moze taki kadr?)
Nie wiem czy byla tam szczotka, ja robilem te zdjecia w maju 2008
Niestety w zaden sposob nie udalo mi sie samochodu ominac, a chcialem miec te cegly na scianie.Moze jak bede mial troche wiecej czasu to go po prostu wytne ze zdjecia.Moze tez ktoregos dnia wytne smietnik
dziekuje za opinie
sztajmes