Pokaż wyniki od 1 do 10 z 401

Wątek: Kielce

Widok wątkowy

Awatar moohra
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    NIEMOŻLIWE

A dlaczego uważam to za specjalne ukrywanie ważnych zapisów regulaminu (co moim zdaniem prowadzi wprost do chęci oszukania uczestników Oszustwo - przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. - za wikipedią) - bo np. na moim komputerze żeby otworzyć pdf-a z sieci trzeba poczekać nawet kilka minut co zniechęca do otwierania takiego pliku. podobne zniechęcenie może towarzyszyć innym.
    wybacz ale to że masz kiepskie łącze to nie mój problem, celowo pełny regulamin jest (z nazwą "pełny) najpierw a potem wyciągnięte niektóre punkty (specjlanie zostawieone zeby było widać że to nie wszystko) pod nim.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Do wszystkich wzburzonych. Gdyby wam frustracja nie zalewała oczu to może byście przeczytali treść ze zrozumieniem. Przykro mi że to nie jest konkurs na obdrapane podwórka, tylko temat trochę ambitniejszy, a nagrodą jest to co może dać organizator a nie milion złotych. Może to i lepiej bo jak widzę co wygrywa w "ważnych " konkursach i ile kasy "artysta" dostaje to mi się czasem wierzyć nie chce. Dziwne , że niektórzy z was pracują jako graficy, dobry grafik by wiedział, że z fotki 900 pix niewiele można skorzystać, jedynie do netu wrzucić, że konkurs był. A odbitki będą wisiały na ścianie z podpisem kto zrobił zdjęcie. Jeśli ktoś z fotografujących zrobi dzieło życia to pewnie knajpa kupi prawa do wykorzystania w reklamie. Wy pewnie nie macie co liczyć na to, skoro jesteście aż takimi wielkimi twórcami co tylko pluć na forum potraficie. Regulamin jest zgodny z prawem, gdybyście się na prawie znali to byście doczytali że regulamin w żaden sposób nie ogranicza praw do zdjęć autora i nie daje praw do zdjęć organizatorowi. Może kiedyś będą chcieli się pochwalić ze robili konkurs, takie zdjęcia wysłano, a na to potrzeba też zgody.Organizator nie zbiera bazy do mailingu ani nie tworzy programu lojalnościowego. Wiedzielibyście także, że pomówienia o oszustwie, o rzekomych naszych zarobkach na tym itp są przestępstwem ściganym przez prokuraturę i właśnie się zastanawiam, czy tego nie zgłosić.
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez moohra ; 26-11-2009 o 15:35 Powód: Automerged Doublepost
    .................................................. ..........
    welcome to the other side..
    http://moohra.deviantart.com
    i z racji że nie cierpię na onanizm sprzętowy napiszę tylko- mam aparat ....

Uprawnienia umieszczania postów