ja siedzę w górach więc na razie się nie piszę..
ja siedzę w górach więc na razie się nie piszę..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
I jak z ta walizka ? Docinaja gdzies na wymiar ?
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Jeszcze wakacje? Może by się spotkać?
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
No właśnie nie znalazłem niestety nigdzie takiej firmy, która wykonałaby na wymiar walizeczkę (chyba, że zakład pogrzebowy)...
Ale temat już nieaktualny.
Pozdrawiam
S.G.
6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mm
elloo
dawno mnie tu nie byłocoś słychać?
Ja chciałam zaprosić w imieniu koleżanki:
2 października o godz.18.00 w Miejsko - Gminnym Domu Kultury w Końskich odbędzie się wernisaż wystawy prac Anny Góry.
ponadto jeśli będzie pogoda przyzwoita to planujemy plenerki:
w sobotę 3 X będziemy łazili z aparatami po Kielcach od... hm 10:30 , pewnie zbiórka pod Pałacem B.
w niedzielę 4 X w Tokarni są Dary Jesieni
a pod Jędrzejowem zawody crossowe
.................................................. ..........
welcome to the other side..
http://moohra.deviantart.com
i z racji że nie cierpię na onanizm sprzętowy napiszę tylko- mam aparat ....
Witam.
Zaraz będzie, że ja znowu swoje...
Ale Panowie (i Panie - nie chce tu nikogo dyskryminować), czy Wasze zacne tyłki zasiedziały się w pracy przed komputerami???
Mnie też dopadł leń, ale myślę, że można by się spotkać gdzieś na jakiejś kawie (bo pogoda na plenery raczej nie dopisuje ostatnio) i pochwalić się jakimiś osiągnięciami (czy też nowym sprzętem).
Ja proponuję czwartek (15.10) w okolicy godziny 18 w kawiarni u Tiffaniego w parku (chyba że ktoś wymyśli ciekawsze miejsce).
Czekam na jakiś odzew z Waszej strony.
Pozdrawiam.
Slav
[B]Sprzedam Samyang 8mm
Czołem,
Znacie może jakąś ciekawą miejscówkę na plener typu industrial? Klimaty typu cementownia w Nowinach (choć tam jest ciekawie) odpadają - nie chcę fotografować przez płot. Chodzi mi o jakąś opuszczoną, zdewastowaną fabryczkę, najlepiej z resztkami urządzeń. Lokalizacja: Kielce i okolice w promieniu 30 km.
CanOn Can'tOff
w promieniu 30 km w sumie to się nie orientuję.
jednakże jeśli sam bym szukał takiego miejsca, to na pewno zajrzał bym do Skarżyska, Końskich, Stąporkowa.
a klimat lekko industrialny był pod aktualnie przebudowywanym wiaduktem przy ul. 1 Maja w Kielcach.
teraz nie wiem, czy da się tam wejść.
[B]Sprzedam Samyang 8mm