Pozwalaj sobie częściej, serdecznie zapraszam i dzięki wielkie ;-)
Swoją drogą może uda mi się kiedyś do Kielc na jakieś spotkanie dotrzeć :-)
Pozwalaj sobie częściej, serdecznie zapraszam i dzięki wielkie ;-)
Swoją drogą może uda mi się kiedyś do Kielc na jakieś spotkanie dotrzeć :-)
[img=http://img62.imageshack.us/img62/2480/zaprsksf.th.jpg]
Zapraszam wszystkich.
(Cos mi się nie chciało dodać normalnie, dlatego jest link.)
6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mm
zawsze było nas więcej, więc dużego problemu nie było. Choć większość sprzedawców było niezbyt miło nastawionych - ich pomidory podobno źle wychodzą na zdjęciach...
50D + EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM + EF 50 mm f/1.4 + Sigma 70-300 f4-5.6 APO DG + 480EX II
Powiem tak, spora czesc zdjec zostala zrobiona 'na jana' czyli po prostu z wiszacym aparatem na szyi![]()
ale naprawde, czasem bywalo ostro - zwlaszcza tam gdzie sprzedaja 'swieze' mięso![]()
6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mm
Udanego sylwestra i dobrego roku ;-)
Znalezione:
Chcesz, by twoje zdjęcie wędrowało pocztą po całym świecie? Irytują cię schematyczne wzory na pocztówkach? Już dziś możesz to zmienić! W rękach mieszkańców Kielc los kieleckich pocztówek - teraz każdy może zaprojektować widokówki, które w przyszłości będą wysyłać turyści odwiedzający nasze miasto.
Zapraszamy do udziału w konkursie fotografów, grafików, malarzy i innych twórców pracujących w technikach dających przełożyć się na papier w formie karty pocztowej. Forma graficzna jest dowolna – od grafiki komputerowej, przez kolaż po klasyczne zdjęcie. Muszą one jednak przedstawiać i kojarzyć się z naszym miastem i jego charakterystycznymi elementami. Honorowy Patronat nad konkursem sprawuje Prezydent Miasta Kielce Wojciech Lubawski.
Warunki techniczne prac: rozdzielczość min. 300 dpi, długość krótszego boku – min. 1500 pikseli, formaty plików – TIF, PSD lub nieskompresowany JPG.Do nośnika zawierającego prace powinna być dołączona zaklejona koperta opatrzona tym samym godłem, wewnątrz której należy podać imię, nazwisko, adres, telefon, email i wykaz nadesłanych prac (tytuł i miejsce wykonania).
Przewidziana pula nagród to 10 000 złotych.
Gotowe projekty należy składać w formie elektronicznej na płycie CD, DVD lub innym nośniku do 30 kwietnia 2010 roku na adres:
Fundacja Kultury Wici
Baza Zbożowa
Ul. Zbożowa 4
25-416 Kielce
Z dopiskiem „Pocztówka z Kielc”
Źródło:
www.fundacja.wici.info
a skoro wątek o plenerach
Plener Fujiklub - Mostki (gm. Suchedniów) - "otwarty"
http://fujiklub.pl/viewtopic.php?t=7368