Pokażcie zdjęcia po plenerze, bo sam się wybierałem do was. Jednak termin mi nie odpowiada, ale może następnym razem...
Pokażcie zdjęcia po plenerze, bo sam się wybierałem do was. Jednak termin mi nie odpowiada, ale może następnym razem...
Regulamin pkt 8
albo zostaniemy klientami Palikota (polmos lublin)![]()
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
Mnie też jutro niestety nie będzie. Ale następnym razem postaram się![]()
50D + EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM + EF 50 mm f/1.4 + Sigma 70-300 f4-5.6 APO DG + 480EX II
Może lepiej poczekać do wiosnyWiem że pogodę ciężko przewidzieć, tym bardziej długoterminową prognozę, ale na http://www.twojapogoda.pl/ piszą że wiosna zacznie się na dobre od ok. 16 marca.
Regulamin pkt 8
Tak by było najlepiej. Będzie ciepło, to pewnie i więcej osób się pojawi. No i wtedy już będzie można pomyśleć o plenerzeAle jeśli chodzi o marzec to wątpię... Myślę, że na początku kwietnia będzie ciepło. Zwłaszcza, że jak napisałeś, długo terminowe prognozy są zazwyczaj do kitu
![]()
50D + EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM + EF 50 mm f/1.4 + Sigma 70-300 f4-5.6 APO DG + 480EX II
Ja jestem na 100%. Żeby tylko miejsca na karcie wystarczyło![]()
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
Też zgłaszam chęć udziału w takim plenerze. Szczególnie jak się zrobi trochę cieplej. Będę śledził wątek i postaram się jakoś wpasować w zaproponowane terminy. Możnaby też pomyśleć nad miejscem pleneru. Może jakieś ciekawe miejsce do fotografii krajobrazowej?
Miłego dniamoja www
Pozdrawiam Wszystkich którzy przyszliSiebie i Artura
![]()
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
No to po bykuNastępnym razem będzie więcej.
![]()