Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [baran]The Bad Plus

baran
    Guest

Domyślnie [baran]The Bad Plus

Wczorajszy koncert The Bad Plus trio.
    Więcej zdjęć na blogu

Domyślnie

Nie zachęciłeś mnie

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Więcej, czyli 2?
    Faktycznie, słabawa reklama.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baran Zobacz posta
    Więcej zdjęć na blogu
    Te inne z bloga mi się podobają.. bardzo spontaniczne.. Przy okazji obejrzałem sobie ten filmik "Validation" naprawdę bardzo pozytywny..:grin:

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

baran
    Guest

Domyślnie

Witam,
    Jazz Club Hipnoza jest wspaniałym miejscem na koncerty, ale takie, które nie sprzyjają fotograficznym fajerwerkom. Zrobiłem co w mojej mocy. Może gdybym miał fisha to byłby większy dramatyzm.

Pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów