Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Problem z 40D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remol71 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez sluzalekmichal
    Po prostu Tamron.
    Są tacy, którzy potrafią się przedstawić jednym zdaniem
    Nie mając do tego zielonego pojęcia o tym, co piszą.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Nie mając do tego zielonego pojęcia o tym, co piszą.
    Nie ma pojęcia na jakiej podstawie tak piszesz. Nie wiem chcesz mnie obrazić czy nie wiem jakie masz motywy. Moje doświadczenia z Tamronem zawsze były negatywne. Albo nie ostrzył jak trzeba, albo aparat się wyłączał. Zawsze było to coś. Stąd nawet nie dotykam tego sprzętu i nie dziwi mnie to, że ktoś tez ma jakies problemy z tym "sprzętem". Pomyśl kolego zanim cos napiszesz.

M>S>

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sluzalekmichal Zobacz posta
    Moje doświadczenia z Tamronem zawsze były negatywne. Albo nie ostrzył jak trzeba, albo aparat się wyłączał. Zawsze było to coś. Stąd nawet nie dotykam tego sprzętu i nie dziwi mnie to, że ktoś tez ma jakies problemy z tym "sprzętem".

M>S>
    Może po prostu tak jak kolega z pierwszego posta chciałeś ustawić mu przesłonę na 400. A po ustawieniu ręcznego WB - Tamron przestał Ci ostrzyć. No błagam, nie róbmy z siebie wielbłądów.
    Regulamin pkt 8.

karon
    Guest

Domyślnie

Witam,

Nawiazujac do wczesniejszych wypowiedzi....chodzilo o czas, malo precyzyjnie sie wyrazilem i wychodzi na to ze aparat wspolpracuje z lampami do czasu 400. Co do balansu bieli to ustawialem ja wedlug instrukcji na bialej kartce, na ktorej to obiektyw nie chcial mi ustawic ostrosci. MANUALNIE=RECZNIE Co do samego obiektywu to poza ta mala przypadloscia spisuje sie wysmienice, ostrzy bardzo ladnie i AF pracuje dobrze, jak narazie nie mialem z nim zadnych problemow.

Dziekuje wszystkim za pomoc.

Uprawnienia umieszczania postów