Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 142

Wątek: Gratisy od Canona 350 20

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

No nieźle rejestracji dokonałem 21.05.2006 a kartę dostałem dziś, czyli 29.05.2006! Bardzo szybko! Ciekawe, bo nie napisałem nigdzie Poland, a koperta z idealnym polskim adresem :> Bez żadnych poprawek czy coś Co ciekawe karta była w dodatkowej kopercie i na niej pisze, że z Netherlands, a koperta zewnętrzna przyszła z Ireland W każdym razie bardzo cię cieszę nawet z 256 i że tak szybko bo czekam na 2gb i się doczekać nie mogę

Dopiero zaczyna Awatar apart
    Miasto
    Ostrowiec Św.

Domyślnie

dziś 29.05.2006r. Canon Europa N.V. w swej wspaniałomyślności podarował mi też prezent http://www.sandisk.com/Products/Item...ard_512MB.aspx. Tylko szkoda ze musimy aż tak kompinować... rejestracja 21.05.2006r tylko że u mnie 512MB (chyba w zależności od modelu zakupionego aparatu).

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Faktycznie, sa blyskawiczni - rejestracja 22 maja, dzis doszedl list.... niestety 256 Mb (ale tez milo)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez apart
    dziś 29.05.2006r. Canon Europa N.V. w swej wspaniałomyślności podarował mi też prezent http://www.sandisk.com/Products/Item...ard_512MB.aspx. Tylko szkoda ze musimy aż tak kompinować... rejestracja 21.05.2006r tylko że u mnie 512MB (chyba w zależności od modelu zakupionego aparatu).

Tak model się liczy. Były przydaki też że jak im się skończyły 256 to przysyłali 512

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drink
    A dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
    Ta płytka dodawana była prawdopodobnie przez cały czas - ja kupiłem 350D 2 stycznia i też ją dostałem. Niestety, na pudełku nie ma żadnej infomacji, że należała mi się karta CF.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

W opcjach rejestracji, w polu: 'Country of residence' mozna wybrac 'Other' i wpisac POLAND w polu ponizej 'Town/City'. Nie rozumiem czemu niektorzy wybieraja 'United Kingdom'? Ale najwazniejsze ze przesylki dochodza

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zarejestrowalem sie, zamowilem gratisa i teraz juz wiem - trzeba wybrac kraj europy zachodniej, np. United Kingdom, aby miec dostep do 'CANON iMAGE GATEWAY' - tam mozna zlozyc zamowienie na gratisowa karte CF. Dlatego country 'Other' odpada.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Dzięki Royal Mail dotarła i domnie karta 512MB Wyrobili się w tydzien więc szybcy są.

Bywalec Awatar _invictus
    Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

przy zakupie Rebela XT tez mozna dostac gratisy?

edit: ok, doczytałem, nie
    Ostatnio edytowane przez _invictus ; 10-06-2006 o 10:09

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja musze przyznac, ze jestem mile zaskoczony funkcjonowaniem tej promocji w Canonie. Cala operacja trwala 6 dni!!!
    Zarejestrowalem sie 11 sierpnia rano, tego samego dnia zostala nadana przesylka (taka jest data stempla irlandzkiego) na adres Warszawa-Polska, a kraj Niemcy. I oto wczoraj (sroda) wyjalem karte ze skrzynki.
    Bez zadnych skreslen na kopercie itp. Tam juz chyba wreszcie zaczaili, ze Polska jest na mapie i ludzie tu kupuja Canony. Moze wreszcie doczekamy sie pola "Poland" w rejestracji.

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów