Pokaż wyniki od 1 do 10 z 142

Wątek: Gratisy od Canona 350 20

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

A ja dokonałem rejestracji, ale nigdzie nie napisałem POLAND ciekawe czy mi dojdzie...
    A chce jeszcze powiedzieć że za pierwszym razem jak się rejestrowałem nic mi się nie pokazało po 2 dniach zrobiłem to jeszcze raz i już było wszystko ok teraz czekam...
    Ostatnio edytowane przez drink ; 22-05-2006 o 14:17

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drink
    A ja dokonałem rejestracji, ale nigdzie nie napisałem POLAND ciekawe czy mi dojdzie...
    Trzeba było napisać "POLAND" pod nazwą miasta. Jeśli tego nie zrobiłeś to rzeczywiście pozostaje tylko ciekawość...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Trzeba było napisać "POLAND" pod nazwą miasta. Jeśli tego nie zrobiłeś to rzeczywiście pozostaje tylko ciekawość...

No wiem Ale czytając temat od początku ktoś wspominał, że nie miał też napisane, a doszło Po prostu musi trafić na kogoś rozgarniętego w tym UK
    A dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
    Ja ogladnalem, wreszcie wiem dokladnie czym sie rozni micro USM od Ring USM jest idealnie pokazane, a w skrocie na plytce sa przedstawione wszystkie (chyba) obiektywy + przykladowe zdjecie i technologie uzywane przez canona: IS, USMy, DO itd. W sumie nawet ciekawe, ale 15 euro bym za to nie dal.

Bywalec
    Miasto
    Wrocław, Radosmko

Domyślnie

No wiem Ale czytając temat od początku ktoś wspominał, że nie miał też napisane, a doszło Po prostu musi trafić na kogoś rozgarniętego w tym UK
    A dodam od siebie, że w promocji z 15.03.06 - 31.12.06 czyli obecnej jest dodawana płytka DvD z różnymi materiałami związanymi z fotografią. Co ciekawe na odwrocie widnieje cena 15 euro łamane przez 10 funtów. Oglądał ktoś, bo nie miałem okazji? :P
    A czy mozesz napisac jak tak plyta sie nazywa?
    Jakis tytul czy cos takiego ...

Pozdrawiam
    eos 10D, zenit TTL
    kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Ta płytka dodawana była prawdopodobnie przez cały czas - ja kupiłem 350D 2 stycznia i też ją dostałem. Niestety, na pudełku nie ma żadnej infomacji, że należała mi się karta CF.

Uprawnienia umieszczania postów