Wysłałem swoje dane. Tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem, że podałem zakup ze stycznia tego roku?
Wysłałem swoje dane. Tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem, że podałem zakup ze stycznia tego roku?
no to i ja sie doczekalem.... rejestracja 19 stycznia apaczuszka z kartą i tekstem.......przyszla wczorajj tj 30 stycznia....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra wiadomość
Dopiero po trzech dniach od rejestracji po zalogowaniu ukazała mi się wiadomość gdzie mogłem wpisać kod promocyjny.
A dziś przyszedł mail z przeprosinami w związku z tym, że nie maja już 256 i przyślą 512![]()
a czy promocja trwala tylko do konca stycznia? Nier moge znalezc zadnej informacji o nij na stronie canona
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Ja mam 350D kupionego w Polsce i mam promocje. Mam tylko pytanie bo karta jest mi na gwizdek czy jak wezme ten kupon na 900Euro to mogę go realizować w Polsce?
Baal jeżeli karta Ci na gwizdek, to ja chętnie ten gwizdek przyjmę...![]()
No obecnie dogadałem się że jakbym miał kartę SanDISC to mogę u znajomego wymienić na CompactFlash bez problemów. Ale pic polega na tym, że zarejestrowałem się a nie mogłem wybrać gratisuI nie wiem co jest nie tak
A zrobilem wszystko według intrukcji.
Bo gratisu nie wybierasz.. dostajesz zwrot po zakupach sprzętu na podstawie paragonu (chyba, nie jestem na 100% pewien, w hongkongu gratisów nie dawali)
Baal: gratisem jest karta typu CompactFlash marki Sandisk wiec ciezko bedzie wymienic "SanDISC na CompactFlash"
Nie było sprawyNie ma to jak nie doczytać
No to w takimr azie karta się by przydala, tylko szkoda ze zarejestrowałem się i nic mi się nie pojawiło
![]()