Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 142

Wątek: Gratisy od Canona 350 20

Adam G.
    Guest

Domyślnie

Wysłałem swoje dane. Tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem, że podałem zakup ze stycznia tego roku?

Miasto
    mała wioska na opolszczyźnie

Domyślnie

no to i ja sie doczekalem.... rejestracja 19 stycznia apaczuszka z kartą i tekstem.......przyszla wczorajj tj 30 stycznia....

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Dobra wiadomość

Dopiero po trzech dniach od rejestracji po zalogowaniu ukazała mi się wiadomość gdzie mogłem wpisać kod promocyjny.
    A dziś przyszedł mail z przeprosinami w związku z tym, że nie maja już 256 i przyślą 512

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

a czy promocja trwala tylko do konca stycznia? Nier moge znalezc zadnej informacji o nij na stronie canona
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Bywalec

Domyślnie

Ja mam 350D kupionego w Polsce i mam promocje. Mam tylko pytanie bo karta jest mi na gwizdek czy jak wezme ten kupon na 900Euro to mogę go realizować w Polsce?

Domyślnie

Baal jeżeli karta Ci na gwizdek, to ja chętnie ten gwizdek przyjmę...

Bywalec

Domyślnie

No obecnie dogadałem się że jakbym miał kartę SanDISC to mogę u znajomego wymienić na CompactFlash bez problemów. Ale pic polega na tym, że zarejestrowałem się a nie mogłem wybrać gratisu I nie wiem co jest nie tak A zrobilem wszystko według intrukcji.

Domyślnie

Bo gratisu nie wybierasz.. dostajesz zwrot po zakupach sprzętu na podstawie paragonu (chyba, nie jestem na 100% pewien, w hongkongu gratisów nie dawali)

Domyślnie

Baal: gratisem jest karta typu CompactFlash marki Sandisk wiec ciezko bedzie wymienic "SanDISC na CompactFlash"

Bywalec

Domyślnie

Nie było sprawy Nie ma to jak nie doczytać No to w takimr azie karta się by przydala, tylko szkoda ze zarejestrowałem się i nic mi się nie pojawiło

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów