Dziękuję za informacjęJuż wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!
Dziękuję za informacjęJuż wszystko wypełnione i czekam na karte. Niby tylko 256 ale zawsze coś!
A ja właśnie co dostałem maila od Nich ....
Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon cannot provide you with a SanDisk 256MB CompactFlash® card. Therefore please find enclosed a SanDisk 512MB CompactFlash® card.
Sorry for any inconvenience this may cause.
No jak mi przykro ,że niestety zamiast 256MB będzie 512MB...Chyba nie przyjmę takiego "gratisa"
![]()
Rejestrowalem się pod koniec listopada(wcześniej ciągle mialem problem z przyjęciem rejestracji...) i już mialem za parę dni zagladać do skrzynki a tu taki "problem"... :grin:
GratulacjeZamieszczone przez mcgregor99
![]()
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
O, a do mnie napisali tylko że:
Due to a worldwide supply issue at SanDisk, Canon are unable to dispatch your free CompactFlash® card until Tuesday 13th December 2005.
Sorry for any inconvenience this may cause.:-( :sad:
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Witam wszystkich,
czy numer kodu do rejestracji znajduje sie na małej szarej naklejce na pudełku, pytam bo kupiłem sprzęt w sklepie internetowym (wczoraj mi przyszedł) i na pudełku został mi tylko kawałek tej naklejki. I mysl mie taka naszła czy aby na pewno w tym sklepie zachowali sie jak należy
Pozdrawiam
Numer do rejestracji po GRATISA jest na dużej nalepce na pudełku...Ale udział w promocji biorą tylko sprzety kupione za granicą ...Nie piszesz w jakim sklepie internetowym zakupiłeś,ale Canon Polska nie oferuje tej promocji...ja mialem sprzęt kupowany w Niemczech...
Zamieszczone przez piast9
Jeśli dopiero co dostałes tego maila od Nich to nie trać nadziei....Do mnie napisali też w ten sposób a za 7dni przyszedł ten drugi "miły" mail... :-)
Czyli wychodzi na to ze kupujac np. 20D w niemczech za 1150 E moza dostac 150 E cash back i karte CF gratis dobrze to rozunmiem??
Ostatnio edytowane przez kwiatas ; 09-12-2005 o 12:56
Kartę gratis -tak... Ale zwrot to chyba w przypadku zakupu jakiegoś kolejnego produktu Canon...Niech mnie ktoś poprawi jeśli coś nie teges napisałem ,bo w tej drugiej sprawie pewności nie mam....
A ja wysłałem i za 28 dni ma przyjsc, mimo ze 350-ke, kupilem w maju. Poszło dzisiaj. Chociaz tyle za instrukcje i wszystko po szwabsku.