Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 142

Wątek: Gratisy od Canona 350 20

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tadek
    Dzis Wyslalem, Zgloszenie I C Z E K A M
    25.08 wyslane zgloszenie a dzis w skrzynce niespodzianka
    256 mega od canona
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Oki juz mam

Zamowilem 25-08-2005 i dzis przyjechala UK zamazane
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Bywalec Awatar Hipek

Domyślnie

Dziś się zarejestrowałem i zamówiłem ale kodu z pudełka nie chcieli (i tak bym im nie podał bo na pudełku nic nie ma bo z USA ściągnięte) Ciekawe czy dojdzie....

Domyślnie

ja dzis sie zarejstrowalem 15.09 zobaczymy ile czasu im trza na doslanie 256 .......... i skad to idzie

pozdrawiam Dariusz :smile:
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Wild_Star
    Guest

Domyślnie

Witam,
    Zalogowałem się do Canon Image Gateway 07/10/2005 a wczoraj tzn. 24 Października dostałem kartę - całe 256 MB za friko. Nadana została z krainy wiatraków - z Holandii. Przy rejestracji przed kodem miasta wpisałem "PL" i w którejś lini dodałem drukowanymi "POLAND". Na kopercie dodatkowo było United Kingdom i to nie przekreślone. Przesyłka trafiła bezbłędnie :-)

Dopiero zaczyna Awatar kaplasak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja rejestrowalem sie w Canonie 12.10.2005, a wczoraj tj 26.10.2005 czekala na mnie przesylka z Holandii z karta. Adres oczywiscie POLAND United Kingdom )

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Exclamation

Witam, tj mój pierwszy post ... ale do rzeczy ...
    własnie chodzi mi o gratisy od canona a konkretnie o ta książeczke, którą dostajemy np do 350d! Czy ktoś już wysyłał list o zwrot euro!? Jestem tym zainteresowany bo 400 PLN na ulicy nie leży!!! Pozdrawiam i czekam na odp.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pletwal
    Witam, tj mój pierwszy post ... ale do rzeczy ...
    własnie chodzi mi o gratisy od canona a konkretnie o ta książeczke, którą dostajemy np do 350d! Czy ktoś już wysyłał list o zwrot euro!? Jestem tym zainteresowany bo 400 PLN na ulicy nie leży!!! Pozdrawiam i czekam na odp.
    No wlasnie na stronie http://www.canonextrapromotion.com/ pisza ze dla 5D voucher na 420EX jest wazny za zakup 430EX a ja wlasnie zakupilem takowa z tym ze nie do 5D a do 350D. Czy znajacy bardziej jezyk moglby zaczerpnac informacje u Canona czy i dla mnie nalezy sie zwrot w wysokosci 50Euro za lampe. Jezeli tak to jak mam to odebrac?
    Z gory dzieki za pomoc.

Dołek

ewa eoska
    Guest

Domyślnie

A ja się już dawno u nich zarejestrowałam (na należna mi gratisową kartę), nawet dostałam od nich po angielsku mail wygenerowany, że OK, że wysyłają i... nic nie przyszło I co Wy na to? Jeszcze raz się zarejestrować?

hroboskop
    Guest

Domyślnie

Witam,
    Ja tez sie zarejestowalem (jakies 2 i pol tygodnia temu), tydzien temu dostalem maila, ze wysylaja:
    THIS EMAIL IS GENERATED AUTOMATICALLY

Thank you for purchasing the EOS 350D and/or EOS 20D and/or EOS 5D and registering with the CANON iMAGE GATEWAY.

Because you purchased an EOS 350D and/or EOS 20D and registered with CANON iMAGE GATEWAY between March 16th and December 31st, 2005, we have the pleasure of sending you this 256MB CompactFlashŽ card.

Your CompactFlashŽ card will be delivered to you by regular mail. Delivery will take approximately four weeks, depending on the service of your local mail.

If you have any questions regarding the delivery of your free 256MB CompactFlashŽ card, please take a look at http://www.canon-cig-promotion.com. In order to log in, you will be requested to fill out your unique promotional code and your e-mail address. If login failed, please allow the system to be updated overnight and try again later.
    I czekam, ale szczerze mowiac jesli nie dojdzie (bo wiadomo, ze adres jest nie do Polski tylko do UK) to nie bde plakal Bo w koncu mam juz jedna karte i raczej nie zapelniam jej za jednym pstrykaniem.
    Ale mam pytanie czy ktos wie jak zrobic zakup z ksiazeczki 'czekowej'. Mysle o obiektywie EF-S 60 mm 1:2,8 Macro USM (50 euro cach back). Prosze o rade gdzie ten obiektyw kupic najtaniej i co potem zrobic, zeby dostac zwrot pieniedzy.
    Pozdrawiam.

EDIT:
    Znalazlem strone z instrukcja jak to zrobic:
    http://www.canonextrapromotion.com/howtoclaim.aspx
    Ale wciaz nie wiem czy mozna zrobic zakup w dowolnym punkcie (np. w Polsce) itp. Jesli ktos ma jakies szczegolowe dane to jest proszony o zabrania glosu

EDIT2:
    Karte 256MB dostalem dzis poczta, UNITED KINGDOM nie bylo na przesylce nawet skreslone.
    Ostatnio edytowane przez hroboskop ; 23-11-2005 o 18:03

Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów