Ales przyszpanowalZamieszczone przez sal
a biedni windziarze co vi na oczy nie widzieli niech sie glowia
![]()
Ales przyszpanowalZamieszczone przez sal
a biedni windziarze co vi na oczy nie widzieli niech sie glowia
![]()
Przemek, nie parsuje się
bp,nmspKod:$ EXINIT="s/niektorych/wiekszosci/ (krajow zachodniej Europy)" vim Wykryto błąd podczas przetwarzania EXINIT: E488: Trailing characters Naciśnij ENTER lub wprowadź komendę aby kontynuować $ sed -e "s/niektorych/wiekszosci/ (krajow zachodniej Europy)" </dev/null sed: -e wyrażenie #1, znak 26: Nieznana opcja dla `s' $ perl -pi -e "s/niektorych/wiekszosci/ (krajow zachodniej Europy);" /dev/null syntax error at -e line 1, near "s/niektorych/wiekszosci/ (" Execution of -e aborted due to compilation errors.![]()
Huh? Tobie sie juz chyba nudzi...Zamieszczone przez Vitez
Zamieszczone przez Pio35
Zależy, ja kupilem w Polsce - sprowadzany i mam taką naklejke
Właśnie zamówiłem karte - dzięki za przypomnienie
Oczywiście na stronie canona nie ma opcji POLAND w kraju docelowym. Pozostaje wybrać np. UK i wpisać w adresie POLAND.
Oby doszła![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Ja mam aparat sprowadzony z Niemiec, naklejka owszem i jest, kod również, ale po zarejestrowaniu się i podaniu numeru z body żadnych dodatkowych możliwości wpisania kodu nie miałem.
Może już ktoś wcześniej to zrobił? Kod promocyjny i nr seryjny jest dostępny na zewnątrz.
ELAN 7 | 350D + kit | Tamron 28-75/2.8 | Canon 50/1.8 | Sigma 70-300 APO MS II |
Zamieszczone przez Juzer
u mnie wystąpiła ta sama sytuacja - wpisałem nr seryjny .....i nic.Zadnej mozliwosci wpisania kodu promocyjnego z pudełka. Moze Canonowi już wszystkie karty "wyszły"....
....mała korekta.....trzeba sie dostac na Canon IMAGE Gateway....i dopiero tam mozna wpisac kod z pudelka.
Musiało sie przemielic, najlepiej po rejestracji wylgowac się i zalogowac po chwili ponownie. Potem wyskakuje mile info , że w ciagu 28 dni przesyłka dotrze....mam nadzieje
![]()
Ostatnio edytowane przez Alv ; 20-07-2005 o 17:58
skromny dorobek...www.pbase.com/alv32
Dotrze, dotrze. Do wszystkich dochodzi.
marekbp
350D
Jak widać My to już "bliski" wschód, a nie EuropaZamieszczone przez Pio35
.
Cóż "..." - patrz piętro niżej.
Dear Mr blablabla,
THIS EMAIL IS GENERATED AUTOMATICALLY
Thank you for purchasing the EOS 350D and/or EOS 20D and registering with the CANON iMAGE GATEWAY.
Because you purchased an EOS 350D and/or EOS 20D and registered with CANON iMAGE GATEWAY between March 16th and December 31st, 2005, we have the pleasure of sending you this 256MB CompactFlash® card.
Your CompactFlash® card will be delivered to you by regular mail. Delivery will take approximately two to three weeks, depending on the service of your local mail.
Zobaczymy ile będzie leciało![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
u mnie leciało 2 tygodnie. Nawet szybko doszło mimo że było
POLAND
UNITED KINGDOM