ktos ma moze pojecie w ktory z obiektywow lepiej zainwestowac ? ktory jest lepszy i dlaczego ? pozdrawiam...
ktos ma moze pojecie w ktory z obiektywow lepiej zainwestowac ? ktory jest lepszy i dlaczego ? pozdrawiam...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Nie ma tamronow i trzeba kombinowac
Sorry za ot![]()
...
nie ma za co kuchatek, ale bylbym wdzieczny za rade : ) bo mam okazje kupic jeden z nich
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Było!Zamieszczone przez thorin
http://canon-board.info/showthread.p...2&page=1&pp=10
Sam się rozpisywałem tam o porównaniu jedno i drugiego.
Mogę tylko dodać że od paru dni jestem posiadaczem (nareszcie!!!) dslra. I w związku z tym ogarnia mnie lekka choroba pt. tesujemy obiektywy. Podobno z wiekiem przechodzi. No więc jak już będę miał jakieś sensowne wnioski co do działania 350D z 28-80 f 2.8 PRO, napiszę
Na razie mogę powiedzieć że śmiesznie wygląda taki zestaw![]()
mhmm wszystko przeczytalem brzmi bardzo optymistycznie, poza jednym powaznym wywodem, reszta wlasciwie topicu jest zasmiecona, a teraz Twoja opinia jak sie sprawuje ?
Cóż mam Tokinę ATX Pro II 2,6-2,8 28-70 z Eosem 10D dla mnie rewelacja...Zamieszczone przez thorin
temat uwazam za zamknietynabylem juz Tamrona, i tez smiga pozdrawiam o dzieki za podpowiedzi
![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 25-07-2005 o 20:12
thorin gdzie dorwałeś tego "skurczybyka" ??![]()
50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EX
na allegro, w sumie za nieduze pieniadze - 900zl, ale sa jeszcze dwa za 1100, jesli sie nie myle i aukcje sie juz nie skonczyly wiec sie spiesz![]()