Strona 13 z 21 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 203

Wątek: [Parteq] Portret Kobiety i Mezczyzny

ElizabethBathory
    Guest

Domyślnie

Chyba się za bardzo nie wpiszę moją opinią w zdanie większości... Zdjęcie nr 1 jakoś mnie nie rusza, z całej tej serii 3 jest najlepsza, chociaż jak dla mnie odbicie w lusterku mogłoby być trochę ostrzejsze.. Zresztą w ogóle wszystkie trzy mogłyby być trochę ostrzejsze (tak wiem, zaraz będzie "jakbym chciał żeby były ostrzejsze, to by były ostrzejsze" ).. chociaż może mi się wzrok już rozmywa po paru godzinach rozkminiania więźby dachowej nad papierem milimetrowym :P Wracając do tematu... Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie że ta niespotykana wręcz ilość lukru w komentarzach ma jakiś tajemniczy związek z tym że pani niezwykle urodziwa jest i nóżki też ładne ma ;> natomiast zdjęcia rudej kobiety (poza trzecim) dla mnie super, a komentarze że zdjęcie niefajne bo pali to już jest żart chyba. Wy macie zdjęcie oceniać czy nałogi modelki? Nikt Wam się z nią całować nie każe. 007 nieciekawe ze względu na połączenie miny (dzióbek?), pozy i ubrania. Potem jakoś bez szału aż do 013.. Urzekające (dopóki nie przeczytałam wypowiedzi miclesa jakoś ani słupka ani naszyjnika nie zauważałam). Z Rachel - wszystkie super, z Alex żadne mnie nie ruszyło, Shaz - dwa pierwsze bardzo intrygujące, dwa pozostałe takie jakieś.. zwykłe. Demi - fajne, szkoda że tylko jedno. Shaz & Liam - fajny klimat. Btw ta obróbka (kolory) serio fajna, ale jeśli wszystkie będziesz tak obrabiać to zrobi się nudno w końcu

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElizabethBathory Zobacz posta
    [...]Zresztą w ogóle wszystkie trzy mogłyby być trochę ostrzejsze (tak wiem, zaraz będzie "jakbym chciał żeby były ostrzejsze, to by były ostrzejsze" )..
    Nie, nie bylyby
    Dalem ciala przy tych zdjeciach zostawilem na f1.4 na wysokim iso, chyba nawet 1600.
    Zupelnie bez sensu i zupelnie nie wiem dlaczego tak sie stalo, a swiatla bylo sporo.

Fajny komentarz, dzieki, doceniam za poswiecony czas.
    Obrobka? Fakt, kolorystycznie jest podobnie. Mysle jednak ze nie bedzie zbyt nudno tak dlugo jak zdjecia beda cekawe. Pracuje nad tym

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Kilka kolejnych, park tym razem, lawka, duet
    40 i 41 za dużo pustego po bokach, czegoś mi tam brakuje. 42 ok. 43 - ławka dość niefortunnie wystaje spomiędzy nóg i źle mi się to kojarzy. Pozatym fota nie pasuje do serii, jest za mało mroczna
    Uwaga techniczna : dobrze by było jakby pan też miał czarne okulary które odbijają.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    40 i 41 za dużo pustego po bokach, czegoś mi tam brakuje.
    Ok.

43 - ławka dość niefortunnie wystaje spomiędzy nóg i źle mi się to kojarzy.
    Nic w tym zlego.
    Sama natura

Uwaga techniczna : dobrze by było jakby pan też miał czarne okulary które odbijają.
    Na sczescie to nie byla techniczna sesja.

LionOfJudah
    Guest

Domyślnie

Fajnie Ci te zdjęcia wychodzą, moge wiedziec jakim szkielkiem robione?

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LionOfJudah Zobacz posta
    Fajnie Ci te zdjęcia wychodzą, moge wiedziec jakim szkielkiem robione?
    Nie wiem o ktore pytasz, ale jesli ostatnie to 135 2, chyba powinny byc exif'y tym razem.
    Te szersze 35 1.4

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ale ona ma fajną kamizelkę...

a tak serio to pierwsze z serii jakoś mi nie podchodzi, reszta owszem

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Zdaje sobie sprawe z nieszczesliwie przycietej reki i oparcia + kilka pomniejszych dobiazgow.
    Podoba mi sie to zdjecie jenak wciaz ze wzgl na urode modelki

Sylvaine

44

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szkoda że oparcie zmieściło się w GO. Również ujęcie z lotu ptaka nie służy kształtowi twarzy. Te poprzednie, zaplanowane, sesyjne ujęcia mi się podobały. Tutaj już tego czaru nie widzę.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

[...]Również ujęcie z lotu ptaka nie służy kształtowi twarzy.[...]
    Hm, ale to cycat z pwn.pl czy Twoja opinia? Tzn tutaj Ci sie to nie podoba czy ogolnie Ci sie to nie podoba? Co wg Ciebie jest nie tak z twarza w tym zdjeciu pomijajac ze z tej perspektywy jest oczywiste przerysowanie. Ale to bylo zaplanowane. Konkretnie prosze.

Strona 13 z 21 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów