Chyba się za bardzo nie wpiszę moją opinią w zdanie większości... Zdjęcie nr 1 jakoś mnie nie rusza, z całej tej serii 3 jest najlepsza, chociaż jak dla mnie odbicie w lusterku mogłoby być trochę ostrzejsze.. Zresztą w ogóle wszystkie trzy mogłyby być trochę ostrzejsze (tak wiem, zaraz będzie "jakbym chciał żeby były ostrzejsze, to by były ostrzejsze").. chociaż może mi się wzrok już rozmywa po paru godzinach rozkminiania więźby dachowej nad papierem milimetrowym :P Wracając do tematu... Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie że ta niespotykana wręcz ilość lukru w komentarzach ma jakiś tajemniczy związek z tym że pani niezwykle urodziwa jest i nóżki też ładne ma ;> natomiast zdjęcia rudej kobiety (poza trzecim) dla mnie super, a komentarze że zdjęcie niefajne bo pali to już jest żart chyba. Wy macie zdjęcie oceniać czy nałogi modelki? Nikt Wam się z nią całować nie każe. 007 nieciekawe ze względu na połączenie miny (dzióbek?), pozy i ubrania. Potem jakoś bez szału aż do 013.. Urzekające (dopóki nie przeczytałam wypowiedzi miclesa jakoś ani słupka ani naszyjnika nie zauważałam). Z Rachel - wszystkie super, z Alex żadne mnie nie ruszyło, Shaz - dwa pierwsze bardzo intrygujące, dwa pozostałe takie jakieś.. zwykłe. Demi - fajne, szkoda że tylko jedno. Shaz & Liam - fajny klimat. Btw ta obróbka (kolory) serio fajna, ale jeśli wszystkie będziesz tak obrabiać to zrobi się nudno w końcu
![]()