Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Zdjęcia z G 10

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

LX3 jest świetny, niestety ceny jakie Panasonic życzy sobie za swoje produkty są mocno odstraszające. Ja cały czas waham się między G10 a P6000. Za G10 przemawia ogniskowa, lepsze światełko na długim końcu oraz lcd o większej rozdzielczości a za P6000 cena i GPS. Trudny wybór

Dopiero zaczyna Awatar MFor
    Miasto
    Grajewo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cresky Zobacz posta
    ... cały czas waham się między G10 a P6000 (...) Trudny wybór
    Tu akurat jest prosty wybór... G10.

Między G10, a LX-3 wybór byłby już trudny. Trochę tego, trochę tamtego... to by było coś.

Tymczasem bawię się G10.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja cały czas waham się między G10 a P6000. Za G10 przemawia ogniskowa, lepsze światełko na długim końcu oraz lcd o większej rozdzielczości a za P6000 cena i GPS. Trudny wybór
    W nowym Foto•Kurierze (03/2009) jest test porównawczy tych dwóch aparatów. I są fotosy w 100% przy 300 dpi dla wszystkich czułościach. Pozdrawiam

KretoiP
    Guest

Domyślnie

LX3 jest świetny, niestety ceny jakie Panasonic życzy sobie za swoje produkty są mocno odstraszające. Ja cały czas waham się między G10 a P6000. Za G10 przemawia ogniskowa, lepsze światełko na długim końcu oraz lcd o większej rozdzielczości a za P6000 cena i GPS. Trudny wybór
    Ale ten GPS bardzo słabo radzi sobie nawet w otwartym terenie nie wspominając o mieście, tam potrafi gubić się albo wogóle odmawiać pracy.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów