Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: System Cokin Z-PRO i LEE

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Oj APP będę Cię kusił perspektywą zakupu w internetowych sklepach w UK. W sumie LEE ma tam siedzibę i dlatego w UK filtry będą najtańsze i najlepszy wybór. Dobre ceny też ma Formatt Filters http://www.formatt.co.uk/stills-filt...s-filters.aspx w ramach marki Hitech. Ale nie mam tego typu filtrów i co do ich jakości nie będę się wypowiadał.

Troszkę teraz słów na temat dostępności i kosztów wysyłki. Jak do tej pory realizacja zamówienia na typowe filtry ND i połówkowe, kompendia, pierścienie trwała przeciętnie około tygodnia czasu. Natomiast zamówienie na kombinowane filtry typu Coral/ND czy też firmowe zestawy filtrów realizowane było około 4 tygodni. Przesyłki zapakowane były w wielowarstwowe koperty z "siana" plus wypełnienie styropianowe. Odpukać - jak do tej pory nic nie przyszło uszkodzone.

Koszt przesyłki: w TeamWorks to około 6-7 funtów ( awizowany list polecony), natomiast w Robert White koszty wysyłki wyniosły 20,64 funta - ale za to paczkę dostałem w ciągu 4 dni i to w okresie świątecznym do mojej małej miejscowości.
    Ostatnio edytowane przez JackC ; 22-02-2009 o 22:12

Uprawnienia umieszczania postów