Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: 450D - uszkodzony slot karty pamięci

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbigniewnycz Zobacz posta
    Witam

Sprawa przedstawia sie nastepujaco

Pozyczylem moj sprzet koledze. Jednakze on popsul go w paskudny sposob,probojac wlozyc niezgodna karte pamieci(adapter bodajze jakiegos micro memory sticka)
    No i jako ze ten adapter jest wielkosci karty CF to utknal on w stykach nie ma mozliwosci wyjecia probowalem pensetą, ale tylko ulamalem kilka czesci, i boje sie ze moglem dodatkowo uszkodzic slot

Jest jakas mozliwosc uratowania aparatu? Chyba najprosciej rozkrecic puszke?
    Znajde w Krakowie jakis sklep/komis ktory mi to naprawi?
    Narazie problem jest tylko z wyjeciem,mam nadzieje ze po wyjeciu okaze sie ze ze slotem jest wszystko ok,i ze piny sa nieuszkodzone.
    Zdaję sobie z tego ze sprawa jest idiotyczna,ale mam nauczkę na przyszlosc ((
    Pozdrawiam
    aparat o ktory chodzi to Canon Eos 450d

Zapomniales, ze auta, kobiety a tym bardziej sprzetu sie nie pozycza ? ;->
    Jak wepchnal na sile, ze az wyjac nie mozna. To napewno piny sa pogiete. I wtedy serwis i zbiorka kaski na naprawe.

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ExploRa Zobacz posta
    Zapomniales, ze auta, kobiety a tym bardziej sprzetu sie nie pozycza ? ;->
    Jak wepchnal na sile, ze az wyjac nie mozna. To napewno piny sa pogiete. I wtedy serwis i zbiorka kaski na naprawe.
    To że sprzętu, nie pożycza to jasne, ale auta i kobiety? Nie rozumiem dlaczego nie.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Uprawnienia umieszczania postów