Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: 450D - uszkodzony slot karty pamięci

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ExploRa Zobacz posta
    Zapomniales, ze auta, kobiety a tym bardziej sprzetu sie nie pozycza ? ;->
    Jak wepchnal na sile, ze az wyjac nie mozna. To napewno piny sa pogiete. I wtedy serwis i zbiorka kaski na naprawe.
    To że sprzętu, nie pożycza to jasne, ale auta i kobiety? Nie rozumiem dlaczego nie.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A serwis Sigmy w Krakowie? Znajomy często tam robił, bo szybko

Zablokowany

Domyślnie

Oddaj do serwisu,a koszty powinien ponieść kolega !!! no i raczej więcej sprzętu mu nie pożyczaj

zbigniewnycz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    A serwis Sigmy w Krakowie? Znajomy często tam robił, bo szybko

a cenowo jak bedzie?masz moze dokladne namiary na nich?

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Po pierwsze skoro od 2dni nic nie możesz zrobić to przestań lamentować, odłóż aparat do jutra i przestań się przejmować bo osiwejesz

Po co się pytać o następny serwis skoro Jablam Ci dał namiar konkretny:
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Jedz na Czapskich (odnoga Piłsudskiego) do pana Adama Kadeji. Na razie daruj sobie Żytnia bo ci przetrzymaja tygodnie i dodatkowo znajda jeszcze ze masz 10000 rzeczy do wymiany i regulacji.

p. Adam Kadeja, Kraków, ul. Czapskich 1, tel. (0-12) 429 10 28 ... zadzwon, opisz problem i zobacz co tam Ci doradza. Niejedna rzecz naprawiali i pojecie maja. (poza tym sa polecani przez Sigme )
    Proste jedź w poniedziałek poproś żeby Ci to cholerstwo usunęli bez rozkręcania aparatu bo Ty nie możesz sobie poradzić, potem sprawdzisz czy wszystko działa jak to to super, jak nie to Żytnia w Wa-wie i trudno.

Poza tym niech ten "kumpel" buli za wszystko. Zepsuć potrafił ale ani spróbować naprawić ani się chociaż tym zająć ani nawet zapłacić to już nie potrafi? To fajny kumpel... Jak ma "problemy finansowe" to zapłać a on niech Ci zwraca w ratach - proste.
    Dobra nauczka na przyszłość. Ja swojego sprzętu nie pozwalam nikomu dotykać chyba, że mam pewność, że wie jak się z nim obejść(czyli w sumie jak już coś pożyczam to nie żółtodziobowi co pierwszy raz w życiu lustro trzyma, i że ten akurat człowiek dobrze traktuje sprzęt.
    Sam swego czasu pożyczałem często np. 70-200 od kilku znajomych i obchodziłem się z nim jak z jajkiem. Poza tym jak bym coś zepsuł to nie wyobrażam sobie oddać takie rozwalone i w ogóle się nie poczuć do żadnej odpowiedzialność...
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

zbigniewnycz
    Guest

Domyślnie

dzieki za rzeczowego posta Goomis

rzeczywiscie pozostaje czekac ;( ciezko sie nie przejmowac ale siwe wlosy czuje ze mi sie juz rzeczywiscie zaczynaja pojawiac

jaki moze byc koszt samego usuniecia karty u Czapskich? i zrobia to od reki?

dzieki wszystkim za pomoc

Dopiero zaczyna Awatar Bulka
    Miasto
    Warszawa/Kielce

Domyślnie

Mialem kiedys wylamany pin w 350D - wymiana 350 zl kosztowala na zytniej,choc dzwonilem do wielu serwisow z wawy i zaden nie umial tego naprawic.

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbigniewnycz Zobacz posta
    masz moze dokladne namiary na nich?

To chyba wcześniej podany Adam Kadeja, bo ulica jego serwisu zgadza się z serwisem Sigmy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No napisalem przeciez ze pan Kadeja polecany jest przez Sigme.. Jesli Sigma mialaby swoj serwis w Kraku, to nie polecalaby innego.. proste!

Zbyszku, nie pytaj za kazdym razem ile moze wyniesc naprawa wyjecia resztek karty bo nikt tutaj nie ma cennika serwisu w Krakowie ani zadnego innego. Zadzwonisz rano i sie dowiesz. Napewno zalezy to jak badzo sam juz tam nadlubales i czy nie bedzie to bardziej skomplikowane niz gdybys oddal aparat bez ingerencji z calym adapterem.

Ja ci moge powiedziec, ze czyszczenie matrycy i aparatu to koszt 100 zl i moze byc zrobione w ciagu dnia pod warunkiem ze nie ma napietych terminow. Te cene znam... ceny za wydlubywanie karty niestety nie.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów