wojkij, jak masz 9tkę do wydania, to chętni się znajdują sami
Nie pamiętam dokładnie, miałem chyba jakąś ofertę od tipa i z HK, ale naprawdę wolałem zobaczyć to w sklepie, pobawić się przed zakupem i spokojnie zrobiłem to w InterFoto.
Szkło, że tak powiem warte zastanowienia przed zakupem
Nie wiem jak teraz, ale 24ts 1 i 2 są chyba od ręki.
Zresztą wiem też kto ma 24TSII w b.dobrej cenie razem z zacnym Kaesemann. PM jak zainteresowany.:cool:
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Tutaj jest dostępne od ręki - www.sklepfotograficzny.pl
Byłem ostatnio w tym sklepie, stoją na półce (TS-E 17 i 24).
No, wystawię ci go, albo przyjmę zlecenie- to może mnie też na coś starczy...
Hehe.. ale narzekacie, ale kto by wam tak szybko tyle zabawek dla dużych chłopców w necie poznajdował gdyby Paweł tu linków nie wstawiał.. nikomu by się nie chciało.. pewnie ma udziały w bhphoto hehehe
taa... bardzo popularny? to z Kielc jesteś? to powiedz gdzie i kiedy będziesz focił to wpadnę zrobić sobie fotkę "tego czegoś" i może "tym obrzezanym czymś" - opis genialny, zdjęcia też.. ajaj.. nie... nie.. nie.. najpierw 24/1.4...
a żeby was..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
the silence is deafening
No chyba wszystkich zatkało.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner