5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
the silence is deafening
Cóż szkła marzenie - ceny koszmarne (jeszcze przy obecnych kursach). Dla osób które potrzebują takiej optyki pokusa potężna i w sumie bezkonkurencyjna.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pytanko mam do użytkowników TS-E 24 , co prawda w pierwszej wersji, czy są jakieś funkcjonalne ograniczenia w użytkowaniu z 40 D?
Matówkę wymienić chyba na tę z liniami , ta do manualnego ostrzenia zda się na coś ?
Pytawszy , bo właśnie kupiwszy![]()
Ja bym raczej skłaniał się ku matówce do jasnych szkieł, bo ma gęstszy wzór i lepiej widać czy coś jest ostre, czy nie. Ale za to się ciemniej robi.
Jeśli masz 40D to włączasz LV, zoom 10x w puncie ostrości i kręcisz hokus-fokusTo lepsze, niż każda matówka, bądź co bądź, niedużej wielkości.
.
Z tym LV to dobra rada, wreszcie się na coś przyda, tylko czy da się dobrze na tym ocenić GO?
A nic o wbudowaną lampę nie zawadza?