No własnie:-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ktoś wie ile kosztuje wynajęcie studia w Wa-wie na parę godzin?
No własnie:-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ktoś wie ile kosztuje wynajęcie studia w Wa-wie na parę godzin?
Ostatnio edytowane przez ferrari_alex ; 12-12-2009 o 18:41 Powód: Automerged Doublepost
Nie rozumiem tego całego zamieszania, skoro nie odpowiada Ci forma warsztatów, wynajmij studio, zorganizuj modelkę i wizażystkę i działaj.
Ile kosztuje? Ja wpisałem proste wyszukanie "studio fotograficzne wynajem warszawa" i od razu kilka wyników.
Ja byłem już na 2 warsztatach u Sergiusza i jestem zadowolony, z racji, że wcześniej nie miałem doświadczenia ze studio (działałem w zakresie: plener i reportaż) wiele wyniosłem.
Bylem w studio sam na sam z modelka....kumpel mnie zaprosil i bylo OK. Stad wiem, ze w grupie takie cos nie jest mozliwe.
Jedno ze zdjec: http://1x.com/photos/member/28034/27784/
Dlatego tez sie pytam o jakichs innych formach....bo golnie jest to fajne...jesli jest odpowiednia modelka i t.d.
Nie rozumiem kompletnie.
Wlasnie wrocilem z warsztatow u Sergiusza, kazdy fotografowal do woli, sprawdzal wszystko na co mial ochote, nie wiem w czym przeszkadza obecnosc innych osob skoro nikt nie patrzy na zegarek. Byly cztery osoby, trudno mowic o tloku.
Nawet jesli ktos wie wszystko a przerasta go samodzielne znalezienie studia i modelki to spelni sie na tych warsztatach za nizsza cene niz organizowanie wszystkiego na wlasna reke. Chyba baza pomyslow wymaga wielu godzin na wylacznosc.
To PS, czy tal rzeczywiscie bylo:
Pozdrawiam!
Mowie o tym zdjeciu:
chyba nie miejsce na fotki , oceny i pytania...
co do warsztatow cos za cos , 4 godz sam na sam w studio to koszta studia/wiazazu wzgledeni modelki , w lodzi to conajmniej 200-250 zl + modelka ( od darmowych po agencyjne )
nie mowiac o tym ze jednak na warsztatach "ktos" cos wyklada/pokazuje/tlumaczy
no comment...
Ja też wynajmuję studio i kilka osób z Forum od 2 lat z niego korzysta. Cennik można znaleźć na naszej stronie internetowej. Często organizuję warsztaty dla jednej czy dwóch osób ale nie podaję terminów na Forum bo od początku jednym z celów naszych warsztatów była atrakcyjna cena, która przy takim szkoleniu jest dość wysoka. Często się zdarza, że robimy zupełnie bezpłatne warsztaty lub plenery i staram się aby takie spotkanie było raz w miesiącu. Najtańsze spotkanie kosztuje 99zł i trudno znaleźć warsztaty w takiej lub niższej cenie.
ferrari_alex- w tym wątku oceniamy zdjęcia wykonane na warsztatach i jeśli masz ochotę pokazywać gnioty zrobione gdzieś tam u kogoś to załóż sobie swój wątek w galerii tematycznej. Jeśli wizytę u kumpla uważasz za wydarzenie to w dziale wydarzenia.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.