Pokaż wyniki od 421 do 427 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl są już podane terminy spotkań na pierwszy kwartał 2010 roku powiązane z dość ciekawą promocją...

Tak się starałem dobrać tematy aby większość znalazła coś dla siebie. Czyli są tematy stare oraz zupełnie nowe. Terminy spotkań są tak podane, że nawet jak trafiłem z interesującym kogoś tematem w dzień lub nazajutrz po imieninach, urodzinach lub w dzień kiedy rozgrywają się sportowe derby lub jest jakiś inny powód, że termin jest nieodpowiedni to może dobry będzie kolejny termin. Jednocześnie wszystkie terminy objęte są atrakcyjną promocją i jak ktoś ma ochotę skorzystać z kilku spotkań w rozpiętości nawet trzech miesięcy może mieć to znacznie taniej niż zapisując się na pojedyncze spotkania.

W wyniku moich obserwacji oraz rozmów z potencjalnymi uczestnikami warsztatów oraz częścią tych, którzy wybrali się na Portret pierwsze kroki w studio postanowiłem wprowadzić temat Pierwsze kroki z lustrzanką. Spotkanie jest dla osób, które już wiedzą gdzie jest przód a gdzie tył w lustrzance a jednocześnie nie czują się na siłach aby uczestniczyć w spotkaniu Pierwsze kroki w studio. Czyli jest to spotkanie dla niezdecydowanych jako zdecydowanie pierwsze.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 20-12-2009 o 23:42
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów