Pokaż wyniki od 1 do 10 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Chcę przypomnieć o sobotnim 28 XI godz 13 spotkaniu w studio gdzie będzie można wydrukować gratis zdjęcia z warsztatów w kościele i Fashion. Do tego tylko dla uczestników warsztatów udało się wynegocjować atrakcyjną cenę na zestaw walizkowy lamp Elinchrom 200Ws i 400Ws 2 parasolki, 2 statywy i dwie torby w cenie 1890zł brutto ( mamy tylko dwa komplety w tej cenie ). Na miejscu będzie też Para Młoda z kościoła i będzie można poznać ich zdanie dotyczące wykonanych zdjęć. W sobotę podam grafik spotkań na grudzień i chętni będą mogli zapisać się na wybrane tematy korzystając z odpowiedniej na ten dzień zniżki.

W kwestii organizacyjnej to mam prośbę o to abyście nie wysyłali do mnie mejli z prośbą o kontakt do modelek. Zdjęcia dla nich jak i Pary Młodej proszę wysłać na adres redakcja@tmf.waw.pl i ja przekażę pocztę zainteresowanym.

Zapraszam!
    Promocja! Osoby które jutro odwiedzą nasze studio i zapiszą się na więcej niż jedno spotkanie opłacając na miejscu koszty otrzymają 25 % rabatu ( promocji nie można łączyć )
    Osoby, które nie zdążyły na powyższe spotkania będą również mile widzianymi gośćmi. :grin:

Zapraszam!
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 27-11-2009 o 20:29
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów