chłopaki, pochwalcie sie swoimi dokonaniami!
chłopaki, pochwalcie sie swoimi dokonaniami!
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Może wystąpił jakiś problem? ( pytam poważnie)
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Tez sie dziwie, że nikt nic nie wrzucił ...
Sergiusz zapisz mnie proszę na 20 na akt.
Ostatnio edytowane przez krysiek ; 11-02-2009 o 16:22
20 02 (piątek) godz 17 Akt w Studio
Lista
1 krysiek
Zapraszam!
Jako, że tematy portret i akt już się co nie co wyeksploatowały proponuję małą zmianę. Jako temat zaproponuję „Zakochani- Pierwszy Ślub” Na warsztatach podzielę się wiedzą jak zrobić pierwszy w życiu „Ślub” i na co zwrócić uwagę aby cało wybrnąć z „opresji” W tym przypadku studio będzie tylko miejscem gdzie będą omawiane zagadnienia a wszystko o czym będziemy rozmawiać będzie można wykorzystać podczas fotografowania zakochanych, przygotowań, reportażu w kościele oraz zdjęć wykonywanych w plenerze. Omówię najczęściej popełniane błędy i podpowiem jak ich uniknąć. O czym nie będziemy rozmawiać na warsztatach? O sprzęcie tylko w jednym zdaniu, a dywagacje na temat jasnych szkieł i czy świecić lampą czy nie pozostawię póki co do rozwiązania na forumowych wątkach. Skupimy się na tym co najważniejsze czyli na fotografowanych osobach. Oczywiście nie zabraknie modelki i modela w stosownych strojach to przy ich pomocy poprowadzę spotkanie oczywiście o ile będą chętni.
„Zakochani- Pierwszy Ślub” 28 02 sobota godzina 13
Lista:
koszt spotkania 150zł
Zapraszam!
1.
2.
Oj widzę, że przydałoby się powtórzyć spotkanie, temat/spotkanie „sesja fotograficzna” był chyba trochę na wyrost.
Ale o co chodzi ?
Całość:
http://www.brynski.pl/v/Sesje/Akt_Dorota2/
Pozdrawiam