Strona 3 z 43 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jakiś czas temu przestałem planować. Dokładną liczbę uczestników mogę podać po spotkaniu.
    Sergiusz, posłałem Ci PW. Odpisz proszę

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tak się minęło z celem, że zdjęcia z obu spotkań umieściłeś na swojej stronie internetowej. Skoro się to udało Tobie może się udać też innym. Ale aby było jasne warsztaty dla początkujących to nie jest fotograficzna sesja po której wasze galerie popękają od świetnych zdjęć. Ale wystarczy przejrzeć ten wątek aby zorientować się jakie zdjęcia zostały zrobione i na jakim etapie spotkań. Ja nikogo na siłę nie namawiam na udział w spotkaniach a z osobami, które przychodzą po raz pierwszy rozliczam się po jego zakończeniu zakończeniu. Coś takiego jak seryjna produkcja nie wchodzi w grę i każdemu z uczestników poświęcam sporo czasu, nawet często znacznie więcej niż tego oczekują.

http://www.brynski.pl/v/Sesje/Akt_Dorota/

http://www.brynski.pl/v/Sesje/Justyna/
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak się minęło z celem, że zdjęcia z obu spotkań umieściłeś na swojej stronie internetowej. Skoro się to udało Tobie może się udać też innym. Ale aby było jasne warsztaty dla początkujących to nie jest fotograficzna sesja po której wasze galerie popękają od świetnych zdjęć. Ale wystarczy przejrzeć ten wątek aby zorientować się jakie zdjęcia zostały zrobione i na jakim etapie spotkań. Ja nikogo na siłę nie namawiam na udział w spotkaniach a z osobami, które przychodzą po raz pierwszy rozliczam się po jego zakończeniu zakończeniu. Coś takiego jak seryjna produkcja nie wchodzi w grę i każdemu z uczestników poświęcam sporo czasu, nawet często znacznie więcej niż tego oczekują.

http://www.brynski.pl/v/Sesje/Akt_Dorota/

http://www.brynski.pl/v/Sesje/Justyna/
    Sergiusz,
    Mylisz się. Ten sesji, na której było sporo osób nie mam na stronie.
    Zdjęcia są gdzieś od 75 strony wątku.
    Na szczęście jest to jedyna sesja, z której byłem niezadowolony. Co widać na załączonych linkach.

Pozdrawiam
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Aby wszyscy byli zadowoleni ze wszystkiego to zapewne i mnie nie uda się dokonać w stu procentach. Ale na przyszłość będę podawał ilość osób przy danym temacie spotkania. W najbliższej przyszłości ruszy strona www poświęcona tylko i wyłącznie warsztatom gdzie znajdzie się terminarz spotkań na najbliższe kilka miesięcy.

Ja wiem, że niektórzy z uczestników chcieliby pokombinować bardziej samodzielnie ale na takie działania to chyba najlepiej wynająć studio we własnym zakresie. Zdarza się, że uczestnicy spotkań robią tak czasem u mnie i wtedy też służę pomocą. Ale szczegóły ustalamy przez PW
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 14-01-2009 o 18:12

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Aby wszyscy byli zadowoleni ze wszystkiego to zapewne i mnie nie uda się dokonać w stu procentach. Ale na przyszłość będę podawał ilość osób przy danym temacie spotkania. W najbliższej przyszłości ruszy strona www poświęcona tylko i wyłącznie warsztatom gdzie znajdzie się terminarz spotkań na najbliższe kilka miesięcy.
    Wiem. I uważam, że i tak jest nieźle. Dlatego też na warsztaty chodzę.

Z mojej strony kilka propozycji:
    1. Fajnie by było, żebyś ograniczał liczebność grup.
    2. Większa różnorodność modelek.

Pozdrawiam
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Po trzech, czterech spotkaniach w studio rosną apetyty na samodzielność. I tak jak napisałem, czy jak powtarzam na spotkaniach zawsze nadejdzie moment kiedy należy zdecydować się na bardziej samodzielne i indywidualne działania. Z punktu widzenia edukacyjnego znacznie lepiej jest aby to była jedna i ta sama modelka bo na podstawie zebranych doświadczeń w postaci zdjęć łatwiej jest porównać osiągnięte efekty. Natomiast ilość osób przekłada się na cenę spotkania i jeśli ktoś ma ochotę to ja naprawdę bardzo chętnie zrobię warsztaty dla jednej osoby.

Ale mogę zrobić też spotkanie- sesję fotograficzną i podać cenę dla pięciu i dziesięciu osób i podać różne tematy. Z mojej strony nie ma problemu.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

16 01 2009 godzina 17. Portret.

Lista:
    1. krysiek
    2. Eosiak
    3. t00mcio
    4. Jacq
    5.Grinsen

koszt spotkania to 99zł
    Jeśli ktoś z Was jest jeszcze chętny na wzięcie udziału w spotkaniu to

Zapraszam!

e-vita
    Guest

Domyślnie

Czy dwie osoby mogą dołączyć do dzisiejszych warsztatów?
    Pozdrawiam,
    e-vita

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mogą, Żapraszam!

Zbynek
    Guest

Domyślnie

A jeszcze jedna się znieści ?

Strona 3 z 43 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów