[WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA] - portret,akt Edycja 2009
W połowie lutego minął rok jak organizuję na Forum warsztaty spotkania w studio. Poprzedni wątek bardzo się rozrósł przez co zrobił się mało przejrzysty i nieczytelny. Z tego powodu otworzyłem nowy wątek jako edycja warsztatów w studio 2009. Jednocześnie na potrzeby warsztatów zrobiona jest strona: www.warsztatyfoto.com.pl gdzie można znaleźć szczegółowe informacje dotyczące wszystkich spotkań.
Jestem wydawcą czasopisma Lustrzanka jak jego również redaktorem naczelnym. Współorganizowałem lub organizowałem warsztaty fotograficzne od końca lat dziewięćdziesiątych. Mogę się podjąć zorganizowania warsztatów fotografii studyjnej dla Was.
Proponuję temat portret oraz portret i akt w domowym studio a więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej www.warsztatyfoto.com.pl .
Koszt spotkania- warsztatów wynosi 99 zł w przypadku portretu.
W temacie akt cena wzrośnie do 150zł z powodu dodatkowych kosztów modelki i nieodzownego make up. Wszystkim uczestnikom ( ewentualnych) warsztatów zapewnię druk najlepszych wykonanych zdjęć w czasopiśmie Lustrzanka.
Jeśli ktoś jest chętny niech w poście poda Nazwę użytkownika i kolejne osoby niech w kolejnych postach po prostu dopiszą się do listy. Jeśli grupa osiągnie 10 osób podam następny termin. Osobom nie chcącym otwarcie zapisywać się na warsztaty proponuję, aby zgłosiły swój akces na moją pocztę redakcyjną redakcja@tmf.waw.pl lub PW , Jeśli macie jakieś pytania bardzo chętnie odpowiem na wszystkie na forum. Warsztaty odbywają się w siedzibie redakcji w Warszawie przy ulicy 11-go Listopada 10. Nie pozostaje powiedzieć nic więcej jak
Zapraszam!