Strona 39 z 43 PierwszyPierwszy ... 293738394041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lamerok Zobacz posta
    Zdecydowanie właściwy temat wybrałem. Nie zauważyłeś, że Twój post potraktowałem jako żart i tak też w takiej formie odpowiedziałem, luźnej ;-)
    Bo to był żart... tylko nie zauważyłem byś Ty go potraktował jako żart. Poćwicz używanie smileyów . Ciężko emotkę ' ' zrozumieć potraktowanie posta jako żart. Bardziej by się ta nadawała ' ' .

A swoją drogą Tomek, oglądałem ostatnio Twoją galerię, studyjnych zdjęć gratuluję, świetnie, nie myślałeś by przejść na zawodowstwo ?
    Nie uważam bym był na "zawodowym" poziomie. Robię to co lubię, tak, jak umiem najlepiej. I to mi wystarczy .
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 04-12-2009 o 09:28

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pomiędzy portretem a aktem/akt w studio sobota 12 XII godz 11
    koszt 350zł

Od packshotu do zdjęcia reklamowego- 18 XII piątek godzina 17 Warsztaty prowadzi Maciej Czerniewski http://www.artfotoprojekt.pl/ koszt 250 zł

Twój pierwszy ślub- pierwsze zlecenie. Plener. Poniedziałek 21 XII godz 17 koszt 199zł
    Warsztaty poprowadzę omawiając moje zdjęcia wykonane przez ostatnich kilka lat. Omówię wszystkie zagadnienia związane z fotografowaniem ślubu. Od zdobycia pierwszego zlecenia, rozmowy z klientem, reportażem zarówno w kościele jak i USC, weselem i plenerem Dwa słowa wspomnę na temat obróbki. Spotkanie będzie miało charakter wykładu połączonego z prezentacją multimedialną. Jest to pierwsze spotkanie z cyklu, którego uwieńczeniem będą kolejne warsztaty w kościele.

Dodatkowy termin spotkania na prośbę użytkowników Forum mieszkających daleko od Warszawy

Pomiędzy portretem a aktem/akt w studio 30 XII środa godz 11

Fashion 23 01 2010 sobota godz 11

Zapraszam!

Kontakt i zapisy przez PW oraz www.warsztatyfoto.com.pl
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Fashion 23 01 2010 sobota godz 11
    Chyba trzeba się powoli przymierzać do nowego wątku - na 2010...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Też o tym myślałem dzisiaj z „rana” Ale chciałbym z nowym wątkiem podać terminy spotkań przynajmniej na styczeń a mam ustalone na razie dwa w tym jeden już całkowicie zarezerwowany.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Też o tym myślałem dzisiaj z „rana” Ale chciałbym z nowym wątkiem podać terminy spotkań przynajmniej na styczeń a mam ustalone na razie dwa w tym jeden już całkowicie zarezerwowany.
    A tam... jak podasz tylko jedno to przynajmniej wybór będzie prosty

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bo to był żart... tylko nie zauważyłem byś Ty go potraktował jako żart. Poćwicz używanie smileyów . Ciężko emotkę ' ' zrozumieć potraktowanie posta jako żart. Bardziej by się ta nadawała ' ' .
    Co post to nowa nauka i wytyczne, proponuję trochę pracy nad merytoryką i jakością, a kolejne lekcje na PW, dla ogółu to bezproduktywne posty ;-)
    A na poważnie: zajęć z tego co mi wiadomo nie było, bo prowadzący zaniemógł.
    Zatem czekamy do stycznia 8)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co post to nowa nauka i wytyczne, proponuję trochę pracy nad merytoryką i jakością, a kolejne lekcje na PW, dla ogółu to bezproduktywne posty ;-)
    Przyjdziesz do roboty to dostaniesz po uszach za trollowanie i tyle będzie z wymądrzania się . EOT bo nas Sergiusz pogoni.

A na poważnie: zajęć z tego co mi wiadomo nie było, bo prowadzący zaniemógł.
    No ja słyszałem inną wersję (i to od prowadzącego, którego znam osobiście), ale nie motajmy .

Mi 23.01 nie odpowiada więc znowu dzięki "siłom wyższym" nie trafię na warsztaty na których chciałbym być
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 04-12-2009 o 18:37

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja tam jestem zdania, ze siły wyższe można skierować we właściwą stronę i zrobić sobie warsztaty w dogodnym dla wszystkich terminie. Chodzi mi po głowie parę pomysłów ale z natury leniwy jestem i może jak by jakaś motywacja była to bym się zebrał w sobie i to i tamto zrobił. Myślę, że i Cezary nie miałby nic przeciwko takiemu spotkaniu a i pewnie byłby za.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wracając do tematu na Forum zarejestrował się Maciek, który poprowadzi warsztaty w dniu 18 XII i obiecał, że w dwóch słowach przybliży nam co będzie omawiane i pokazywane a nawet ćwiczone na spotkaniu od packshotu do zdjęcia reklamowego. Tak, że teraz mogę go nie tylko trzymać za słowo ale i za dwa.

Lecter
    Guest

Domyślnie

Tu Maciej,
    witam serdecznie wszystkich forumowiczów a szczególnie ciepło potencjalnych uczestników warsztatów 18 XII poświęconcyh, jak nietrudno domyślić się, pewnym zagadnieniom związanym z tzw. fotografią produktu. Każdy z nas skażony miłością do fotografii miewa potrzebę twórczego istnienia w samotności, pragnienie eksperymentowania. Wekspediujemy muzy modelingu, glamouru, muzy ślubne oraz muzę plenerówę na krótki zasłużony urlop, muzę aktu na bardzo krótki urlop. Na spotkaniu postaram się zainteresować Was enklawą, w której można uczucie do fotografii realizować w ograniczonym metrażu studia, stosując często niekonwencjonalne pomysły na tworzenie przestrzeni i oświetlenia.

Strona 39 z 43 PierwszyPierwszy ... 293738394041 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów